60432030Chiar dacă furtuna manifestată luni seara ( 22.08.2016) în Municipiu nu a creat probleme , în unele localități ale județului ele au produs panică. Așa se face că la ora 21:46, I.S.U. Giurgiu a  avut prima solicitare prin intermediul numărului de urgenţă 112 , pentru a interveni în localitatea Vieru, pentru degajarea carosabilului pe DJ 504. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru aparținând  Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Aici echipajul deplasat la fața locului  a constatat că un copac căzut obstrucționa carosabilul în urma fenomenelor meteorologice manifestate în zonă. Traficul a fost reluat la scurt timp…

La ora 23:10, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat din nou să intervină în localitatea Dobreni, pentru degajarea apei dintr-o locuință în urma inundației provenită din apa ploii căzute torențial. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Gărzii de Intervenție Colibași,  acționându pentru scoaterea apei din două camere de locuit.

Puțin mai târziu, la ora 23:50, echipajele I.S.U. Giurgiu au fost solicitate să intervină în localitatea Varlam pentru degajarea apei în urma unor alte inundații. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând  Punctului de Lucru Călugăreni. În ciuda întunericului pompierii au acționat scoțând apa de pe două proprietăți din localitate.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here