Cu câteva ore în urmă am primit apelul disperat al unui jurnalist care ne semnalează un lucru extrem de grav și pe care îl redăm în rândurile de mai jos:
În cele ce urmează, vă prezentăm un caz cu totul deosebit vizavi de ce se întâmplă în România zilelor noastre.
Numitul Tusluc Adrian, domiciliat în Bucureşti, sector 4, preşedintele Asociaţiei “Voinţa Poporului” (membru P.P.D.D.) şi-a permis să folosească fraudulos numele ziarului nostru pe reţeaua de socializare Facebook, creând un grup public, începând cu 10 mai 2014, cu membrii partidului politic specificat, fără a avea acest drept. Facem menţiunea că ziarul nostru, care apare pe piaţă de 12 ani, este proprietarul mărcii GAZETA MUNTENIEI, fiind înregistrat la OSIM cu certificatul RO57064. De asemenea,  domeniul de internet pe care îl utilizăm, respectiv www.gazetamunteniei.ro, este proprietatea noastră din 2013.
Denunţăm public astfel de practici, susţinând că fapta comisă de susnumitul Tusluc Adrian este o infracţiune – furt de proprietate intelectuală – şi este pedepsită de legile române.
În acest sens, am înaintat plângere penală pentru scoaterea în afara legii a acestuia, şi aşteptăm ca organele abilitate să-şi facă datoria. Este inadmisibil ca un individ care nu are nicio legătură cu numele GAZETA MUNTENIEI, să se folosească de munca noastră de 12 ani pentru a-şi face reclamă partidului său.
Vom reveni în funcţie de rezultatul anchetei.