logo-wirom-gas În urma unei avarii produse la rețeaua de distribuție, astăzi, 26 septembrie 2016, furnizarea gazelor naturale este sistată în zona Șos. Alexandriei – Ramadan – Bălănoaiei, măsura afectând  aproximativ 400 de consumatori. Alimentarea cu gaze naturale se va relua luni, 26 septembrie 2016, în jurul orelor 21.00.

Avaria a fost produsă la o conductă de gaze prin fisurarea acesteia de către o maşină de mare tonaj. Echipele de intervenție WIROM au luat măsurile de siguranță necesare, izolând perimetrul și sistând alimentarea cu gaze naturale în zonă până la remedierea situației. Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienții casnici și non-casnici se va face luni, 26 septembrie 2016, în jurul orelor 21.00.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, WIROM roagă clienţii să verifice că toate aparatele care utilizeză gaze naturale sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

După reluarea distribuției, în cazul în care consumatorii simt miros specific de gaze, sunt rugați să anunţe imediat dispeceratul de urgență WIROM la numărul de telefon: 0800 800 999 (număr gratuit, apelabil din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here