07-02-14-P_07 Temperaturile ridicate din ultima perioadă i-au determinat pe mulți giurgiuveni care beneficiază de căldură din sistem public să solicite sistarea furnizării agentului termic. Astfel, din 472 de scări aflate în funcție, până în acest moment 42 și 6 instituții publice au solicitat printr-o cerere la GEP sistarea distribuirii agentului termic începând cu data de 1 aprilie 2016.
Primăria Municipiului Giurgiu prin Global Energy Production, furnizorul agentului termic din oraș, înștiințează giurgiuvenii care doresc sistarea distribuirii căldurii să depună o cerere în care să solicite acest fapt. Dacă sistarea nu este solicitată expres, prin cerere,  distribuirea căldurii se va face până la data de 15 aprilie 2016.
GEP a început distribuirea agentului termic pentru iarna care s-a încheiat, la începutul lunii noiembrie 2015, prețul gigacaloriei fiind diminuat de la 1 ianuarie 2016, de la 200 de lei la 180 lei. Sistemul centralizat de încălzire a beneficiat în ultimii ani de investiții masive prin care au fost limitate pierderile și a crescut eficiența, atât la punctele termice, cât și la transportul agentului termic, consumatorii beneficiind și de o subvenție generoasă suportată de municipalitate care le-a permis cel mai mic preț pe gigacalorie din ultimii ani.

1 COMENTARIU

  1. Gata cu furatul,nu m-ai poate Cepraga să facă ce vrea el ,jumătate din Giurgiu are datorii la CET în special pe luna Aprilie din anii trecuți cînd afară erau 27 de grade și CET-ul duduia la capacitate maximă.Cualte cuvinte vrei nu vrei căldură eu distribui ca să -mi i-au banii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.