009

 

   

Sâmbătă, cu începere  de la ora 17.00, a avut loc în comuna Malu partida dintre echipa locală,  Arsenal Malu și favorita partidei, Dunărea Giurgiu, meci contând pentru Liga IV- a Sud din Campionatul județean Giurgiu.  

008 (1)

La început meciul a fost extrem de echilibrat , cu faze  de poartă și de o parte și de cealaltă parte. Prima repriză a aparținut giurgiuvenilor, ce păreau că vor termina prima repriză în avantaj, însă la pauză tabela a arătat 0-0.

194

Cea de a doua repriză a aparținut  mălurenilor, fiind cu mult mai disputată,  și destul de tensionată către sfârșitul partidei, nervozitatea din teren datorându-se în mare parte suporterilor locali, care s-au precipitat în așteptarea unui  gol din partea preferaților, gol care din păcate nu a venit până  la sfârșitul meciului… Așa că scorul final al partidei  a fost 0-0.

013

Deși terenul a fost cam desfundat din cauza ploilor căzute în ultimele zile , meciul nu a fost decât în mică parte influențat de acesta . În concluzie, un meci  plăcut în ciuda rezultatului alb de pe tabelă. Printre VIP-uri , în tribunele stadionului din Malu, l-am remarcat pe primarul comunei , Eugen Șoavă , care deși a regretat faptul că băieții n-au reușit o victorie s-a arătat  foarte mulțumit de joc în ansamblul lui  și mai ales de faptul că fotbalul reușește să aducă lumea la stadion…

126

 

 

 

 

 

(Cronikar)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here