L-ionescuÎn urmă cu ceva timp scriam despre una din inculpatele din dosarul ce îl vizează  şi pe Ionescu Laurenţiu-Costel director al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Giurgiu, din municipiul Giurgiu şi preşedinte al Comisiei Judeţene Giurgiu de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor, care are şi  el calitatea de inculpat în acelaşi dosar, ce vizează activitatea infracţională sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:

– folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente false, dacă fapta are care rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene (2 fapte),

– fals în înscrisuri sub semnătură privată (2 fapte),

– conflict de interese

În preambulul comunicatului remis de DNA,  am inserat un comentariu legat de  tentaţia unor funcţionari  de a frauda fondurile europene, menţionând faptul că respectiva inculpată are calitatea de ”angajată” a acelei instituţii.   Persoana  condamnată nu era de fapt  angajată a instituţiei, ci doar ”colaboratoare”  a acelei instituţii. În această calitate s-au realizat ”legăturile profesionale” dintre cei doi implicaţi în acest caz.  Un aspect irelevant care nu modifică însă esenţialul comunicatului, părţile implicate şi nici încadrarea juridică a inculpaţilor. Acest comunicat l-a determinat însă pe inculpatul  Ionescu Laurenţiu-Costel să facă aprecieri legate de deontologie profesională, moralitate cât şi despre   calitatea profesională şi umană a  directorului publicaţiei Jurnal giurgiuvean, ajungând până la ameninţări pe care le-a făcut prin intermediul paginii de facebook a publicaţiei noastre, cităm:  Băi hahaleră o să plăteşti şi tu şi următoarea generaţie care se va naşte din tine să mă ţii minte!

lista-bunaEste doar una din afirmaţiile ce  îi va aduce un nou dosar penal de ameninţare domnului Ionescu Laurenţiu-Costel, care se pare că nu a învăţat nimic din experienţa pe care a trăit-o.

Aceştia sunt  din nefericire indivizii propulsaţi politic în instituţii publice, pe care noi îi plătim din bani publici  pentru a ne ameninţa, sfida, frauda şi a ne oferi (Culmea!) lecţii de moralitate!

Jurnal

 

3 COMENTARII

  1. Un mizerabil acest infractor,a trecut pe la toate partidele doar pt a rămâne in funcție,un încrezut si un tupeist de prima clasa.credea ca i se cuvine totul.sper sa înfunde pușcăria pt multi ani,fiindcă locul penalilor e după gratii.

  2. Ieri in dreptul primariei am vazut la volanul unui imens VW Toureag, un individ minuscul in harabaia aia de masina, cu ochelari de soare la ochi. Sunt convins ca individul respectiv era Lorenzo, si ma intrebam cat a furat acest nemernic de a putut sa-si cumpere o masina asa scumpa ?

    • macar de ar fi singurul care a furat din fonduri europene… dar se pare ca procurorii nu se uita cu atentie si la ceilalti directori ai institutiilor deconcentrate ale aceluiasi minister la nivel de judet Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here