După ce presa a scris că este terminată psihic, că a slăbit mult după despărţirea de Connect-R şi că plânge în fiecare seară, Diana Georgescu, focoasa PR-iţă cu care solistul s-a iubit mai bine de 5 ani, a rupt tăcerea. Aceasta a explicat că motivul pentru care a pierdut în greutate nu este ruptura legăturii cu solistul ci faptul că, de o lună, poartă aparat dentar.

Detaşată şi amuzată de zvonurile care s-au scris  în presă, în ultimele săptpmâni, dar mai ales după ce fostul iubit, Connect-R, s-a căsătorit cu Misha, Diana Georgescu a ţinut să lămurească motivul pentru care a slăbit. Aceasta susţine că pierderea în greutate a fost cauzată de faptul că poartă un aparat dentar lingual, care o împiedică să mănânce după bunul plac.

„Un singur lucru este adevărat din tot ce s-a scris. Şi anume faptul că sunt mai slabă. Sunt mai slabă din cauza faptului că de o lună port un aparat ortodontic lingual şi nu mai pot mânca tot ce doresc. În rest, nu este nimic adevărat. Nu este vorba de nicio depresie, nu e vorba de nimic. Nu vreau să mă mai bag în chestia asta. Eu nu ştiu de unde se scot toate chestiile astea, e chiar foarte amuzant ce se întâmplă, mai ales că noi nu mai avem nicio legătură. Se scrie că în ultima săptămână am plâns seară de seară. A fost cineva cu mine acolo să vadă aşa ceva?! Aşa, cu surse, pot şi eu să spun despre Obama că noaptea doarme cu o căciulă roz”, a spus Diana, râzând.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.