director dsvÎncepând cu data de 1 octombrie, Direcția Sanitar Veterinară și Siguranță a Alimentelor  Giurgiu are un nou director general, în persoana domnului dr. Florin Boghină.

 Noul director al DSVSA Girugiu, dr. Florin Boghină, este absolvent al facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti, promoţia 2003. După absolvirea facultăţii – așa cum ne declara – a fost medic veterinar de liberă practică la circumscripţia sanitar veterinară din comuna Putineiu, prin contract de prestări servicii cu DSV Giurgiu. În paralel cu profesia dr. Florin Boghină  a fost şi director de sucursală la SC Farma Vet, ce avea ca activitate distribuţia medicamentelor de uz veterinar. Începând cu anul 2011 a devenit angajat al DSV Giurgiu, ca inspector în cadrul Biroului de Sănătate Animală.     (I.C.MANDU)


4 COMENTARII

 1. Cine este acest domn director? Medic veterinar de liberă practică si director de sucursală la SC Farma Vet.Frumos CV! Rusine celorlalti angajati ai DSVSA, fosti directori ca nu s-au ridicat la cerintele examenului, nu s-au mai documentat, au fost depasiti de noile descoperiri si tehnologii in medicina veterinara. S-au complacut in scaunul caldut si au lasat judetul de izbeliste. Succes in noua investitura domnului director!
  P.S. Sotia acestui domn director, fiica cui este?

 2. Lasati-i familia in pace. Acest medic este un om de un profesionalism de calitate, un om modest care munceste pe branci, uita sa bea si un pahar cu apa , nu face parte din tagma celor cu tupeu si lacomie, care au sadit in institutie doar teroare si subiectivism. E vremea lor, ce sa mai faca cei care au burtile grele, si care abia daca mai stiu sa foloseasca si un banal condei, ce sa mai faca, sa-si mai completeze averile ilicite?
  Este un om deosebit, un exemplu demn de urmat, un om care se face respectat prin corectitudinea care-l carecterizeaza.

 3. Domnilor are vre-o importanta cine este sotia?
  Avand in vedere ca domnul Boghina este director si nu sotia, sau sotia era foarte importanta in mandatele celorlalti, felicitari domnule director, sa mai promoveze si cei tineri asemeni domnului doctor Boghina si altor tineri care trebuiesc promovati pe merit!
  Stiu ca isi da sillinta sa fie totul bine, ca este un om calculat avand in vedre educatia militara pe care a primit-o de la tatal sau, fost colonel, asa ca domnilor incurajati-l si ajutati-l, nu-i puneti ,, bete in roate” cum se obisnuieste pe la DSV Giurgiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.