Tot mai des în ultima vreme pe la ușa președintelui Consiliului județean poate fi văzut Cristian Nicolae Bogdănescu, fost candidat la Primăria din Izvoarele la alegerile din  2012. Sunt voci care susțin că acesta ar fi interesat de preluarea organizației PNL Izvoarele după ce necazul recent al primarului Alin Stanciu Bănică i-a creat acestuia incompatibilitatea de a mai ocupa funcția de președinte a Organizației din localitate. Cine este acest individ? Un oportunist care a trecut pe la mai multe partide: PDL, MNPG, Forța Civică, PSD și în sfârșit acum curgându-i balele pentru o funcție în PNL. Ce îl recomandă pe el? Faptul că este fiul celebrului nomenclaturist Bogdănescu, deconspirat ca fost colaborator al Securității ( ca de altfel și fiul său, după cum ne spuneau surse din Primăria Izvoarele), în prezent membru PMP.

Cristian Bogdănescu este probabil și cauza apariției în presa giurgiuveană a unor articole răutăcioase la adresa primarului Alin Bănică,  la scurt timp după problemele avute de   acesta cu DNA, fiind cunoscută prietenia turnătorului cu unul dintre jurnaliștii locali.Cristian Bogdănescu este și cel care i-a făcut primarului Bănică nici mai mult nici mai puțin decât 37 de plângeri penale(!), avându-l ca aliat pe Boianu Aurel, cunoscut la rândul său ca samsar de terenuri.

Interesul lui Bogdănescu a fost atât de mare pentru acest post de președinte de organizație comunală, încât , conform acelorași surse, el  ar fi urmărit-o pas cu pas pe soția primarului Bănică, pe o bună parte din perioada în care acesta a fost reținut de DNA. Familia Bogdănescu a fost, după cum ne declarau cetățenii din Izvoarele , multă vreme o autoritate în comuna Izvoarele, deținând pe lângă moara din localitate și circa 1000 de ha de teren în arendă, numărul hectarelor reducându-se simțitor însă după ce oamenii s-au deșteptat , aflând cu cine au de-a face.

Desele vizite din ultima vreme, ale lui Cristian Bogdănescu la sediul biroului președintelui PNL, Vasile Mustățea, evident că au fost puse pe seama  dorinței acestui  personaj de a  încăleca filiala organizației liberale din Izvoarele. Mai rămâne însă acum ca și președintele PNL Giurgiu să dorească acest lucru ținând cont de trecutul mai mult decât obscur, al lui Cristian Bogdănescu. ( Dumitru T. Leagă) 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.