DSCN2224150 de copii aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu au primit cadouri de la Moş Crăciun,  în seara de Ajun.

Iniţiativa aparţine angajaţilor unei unităţi bancare (Banca Comercială Română- sucursala Giurgiu), aceştia adresându-le copiilor invitaţia de a-i scrie lui Moş Crăciun.

Copiii cu vârste între 7 şi 15 ani  au trimis scrisori în care şi-au exprimat dorinţele cu privire la darurile pe care vor să le primească cu ocazia sărbătorilor de iarnă iar în  seara de  Ajun au fost bucuroşi să  vadă ca Moş Crăciun a fost darnic şi le-a trimis daruri la sediul unităţii bancare. Mesagerii lui Moș Crăciun au fost angajaţii BCR Giurgiu, aceştia  înmânându-le copiilor cadourile aşteptate.

 

Denisa Cristescu
Comp. Relaţii cu Mass-Media  D.G.A.S.P.C Giurgiu

1 COMENTARIU

  1. Dar dacă cineva vrea să fie „Moș Crăciun” nu pentru o zi, ci pentru o viață,atunci are șansa ca într-un asemenea Cămin de Copii sa-și găsească fetița pe care o aștepta de mult,bucuroasă că”i-au sosit părinții să o ia acasă”,și pentru care Mos Crăciun va semăna mereu și va fi la fel de bun ca cel care a luat-o în brațe și a adus-o în căminul de ACASĂ!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.