57a31a20682ccff7362b0a04Pe mai multe site-uri este postat acest anunț extrem de atractiv  pentru fete. Iată de ce ținând cont de faptul că  este vorba despre o oportunitate de excepție pentru tinerele din Municipiu și nu numai, vă oferim și noi date despre acest tentant loc de muncă. În concluzie:

Compania de aviație GULF AIR din Bahrain anunță că angajează 25 de însoțitoare de bord din România. Selecția viitoarelor stewardese va avea loc la Cluj-Napoca, sâmbătă, 13 august, începând cu ora 8:00, la Grand Hotel Italia. 

GULF AIR oferă tinerelor selectate un salariu mediu lunar de 1.900 de euro, gratuitate la cazare și masă, la uniforme, la transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente valabile oriunde în lume, 36 zile de concediu/an.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minimă de 21 ani, studii liceale finalizate, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, înălţime minimă 160 cm, disponibilitate imediată de relocare abilitate de a înota 50 de metri, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să completeze formularul https://goo.gl/forms/BDGsSq0t4NRovaXl1 şi, de asemenea, să trimită la adresa de email recrutare@rsc-consulting.ro CV-ul Europass în limba engleză şi o poză full body până în data de 10 August 2016.

(Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here