carte

Cărțile, ”alimentul” cel mai de preț al educației, atât de așteptat de conaționalii noștri de peste granițe 

Organizaţia de femei a Partidului Național Liberal a lansat  în data de 23 aprilie , de Ziua Internaţională a Cărţii, o invitaţie către toți giurgiuvenii și nu numai, care doresc să trimită cărţi copiilor şi tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga diaspora, solicitându-le să se alăture  campaniei de colectare, intitulată ”Dăruiește pur și  simplu”.

Precizăm că Apelul lansat de Organizația Femeilor Liberale (OFL) se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie, scopul fiind unul umanitar şi de venire în întâmpinarea nevoilor generaţiei tinere din Republica Moldova şi diaspora de a avea acces la cărţi româneşti cu o mare însemnătate în prezervarea şi exersarea limbii române.

Din 4 mai 2015, femeile liberale din judeţul Giurgiu s-au alăturat campaniei naţionale şi au început să strângă cărţi la sediile PNL din municipiul Giurgiu şi localităţile unde funcţionează structuri ale OFL. În plus, pentru a permite tuturor locuitorilor municipiului Giurgiu să se alăture Campaniei „Dăruieşte pur şi simplu”, în zilele de 15, 16 şi 17 mai, între orele 9,00 – 18,00, vor funcţiona două puncte de colectare a cărţilor în Parcul Mihai Viteazul şi pe str. Mircea cel Bătrân, pe trotuarul din dreptul locului de joacă pentru copii.

După cum ne spuneau reprezentantele OFL Giurgiu, Cristiana Daniela Neagu și Mărioara Velicu (Co-preşedinți OFL Giurgiu), cărţile colectate din ţară vor fi transportate în diverse locații din Republica Moldova, în weekend-ul 5-7 iunie 2015, când vor fi înmânate celor care au nevoie de către reprezentantele Organizației de Femei a PNL. (T. Florian))

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.