Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, are în vedere iniţierea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru a nu mai putea fi deschise magazine de vise în care se comercializează produse etnobotanice. “Am văzut că în ţară măsurile sunt şi mai radicale, mergân-du-se până la demolarea acestor magazine. Noi trebuie să colaborăm cu Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi să nu mai dăm autorizaţii pentru astfel de magazine”, a declarat, marţi primarul municipiului Giurgiu. El a admis că aceasta va fi o acţiune dificil de realizat pentru că cei care au astfel de magazine desfăşoară comerţ cu etnobotanice “foarte mascat”. Primarul le recomandă însă tinerilor ca nici măcar să nu fie curioşi în consumarea unor astfel de produse, pentru că apoi apare dependenţa, şi spune că nu îi înţelege pe aceşti comercianţi care îşi clădesc afacerea pe nenorocirea şi distrugerea unor familii şi a copiilor. În municipiul Giurgiu funcţionează mai multe magazine de vise, iar cele mai noi apărute sunt cu comanda produselor prin internet.

AGERPRES

2 COMENTARII

  1. …nenea Lucica tre sa se intereseze intai ce temei legal au aceste magazine,conform codului ‘ka en” sunt pe acelasi aripa cu floraria,plafarul…de inchis nu se pot inchide,pot doar fi interzise anumite substante!!!
    sunt total de acord cu ideea interzicerii de materiale promotionale,de afisaj,cu ideea amplasarii lor cat mai departe de unitatzile scolare!!!
    cu darmarea magazinului in care probabil un nene care plateste taxe la stat si a investit niste bani….nu sunt deloc de acord!!!!
    …dar ce sa facem…ne mai dam arama pe fatza inca o data,tzara de canibali,ca la revolutie…comunism cazut in toata europa…noi suntem singurii ce si-au impuscat conducatorul!!!
    ….nea Lucica sa se ”docomenteze” mai bine inainte sa faca afirmatzii ca D-ne fereste….se trezeste pe la haga…astia de vand legale de 2-3 ani de zile au destui banii sa tina un proces!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.