La un control de rutină al polițiștilor de frontieră, s-a dovedit că, pentru o giurgiuveancă, marțea chiar a avut „trei ceasuri rele”.

Conform informațiilor primite de la Inspectoratul Poliției de Frontieră Giurgiu, în jurul orelor 11, marți, 21 februarie, în timp ce se controlau actele mai multor cetățeni aflați într-un autocar ce efectuează curse regulate pe ruta Turcia – România, au fost depistate, înghesuite în genți și pungi de plastic,  180   articole   vestimentare,   inscripţionate   cu numele   unor   firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

„În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile aparțin Gabrielei   G.,   cetățean   român,   în   vârstă   de   30   ani,   domiciliată   în   municipiul Giurgiu, pasager în autocar. Femeia a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul, cu scopul de a le oferi cadou apropiaților și nu deține documente legale pentru marfa transportată. Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar  în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere   în   circulaţie   fără   drept   a   unui   produs   purtând   o   marcă   identică   sau similară   cu   marca   înregistrată   pentru   produse   identice   sau   similare,   faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998”, se mai menționează în comunicatul polițiștilor de frontieră.

(O.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here