EXPLOZIV! Liviu DRAGNEA s-a folosit de firma ”ATAL”, aparținând răposatului Florin BEALCU, pentru a privatiza SC ”TEL DRUM” SA! O altă societate giurgiuveană este bănuită de contracte cu controversata firmă…

3 Raspunsuri

 1. Kiki spune:

  Acolo unde justiția nu se înfăptuiește ,apar astfel de dosare tinute la „arhiva”.întrebare:ce efect juridic va avea acest continutul acestui articol?răspuns:niciunul !articol de presa ptr.opinia publica.

  • femeie35 spune:

   lasa draga jurnalistii sa si faca meseria! cine naiba mai esti si tu sa ne impui noua cenzura? vezi – ti de miliardele dumitale si lasa – ne pe noi sa citim o presa libera – asa cum au visat cei morti in decembre 1989… ca pana acum doar vise au fost.

 2. IONEL spune:

  Spre stupoarea unora ca tine KIKI legea prevede ca organele de ancheta se si pot autosesiza iar presa si articolele din presa au constituit o baza reala pentru a demara o ancheta penala. Chiar si acum exista un dosar instrumentat de DNA legat de acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>