zinica_trandafirescu

Avem „acoperiți” în Justiție! Iată un prim exemplu senzațional, pus la dispoziție de site-ul ”Știri extreme” și prezentat  pe postul Nașul TV.Ei susțin că un prim caz este  ”Judecătoarea de Drepturi și Libertăți, TRANDAFIRESCU  ZINICA (fosta IONITA) ! Cu toate că CSAT și Presedintele Iohannis au spus că nu există acoperiți în Justiție ! Ce frumos sună! Judecătoare de Drepturi și Libertăți !

Această judecătoare este activă în cadrul Tribunalului Prahova și face „servicii” pentru conducerea SRI împotriva unor foști ofițeri SRI care au deranjat boșii din Intelligence !

Judecătoarea Trandafirescu a semnat un mandat de percheziție, pe 25 ianuarie 2016, pe numele unui fost lucrător SRI care a făcut declaratii în presă împotriva generalului Coldea.

Coincidență, fostul lucrător SRI a devenit peste noapte acuzat de fapte de coruptie!

Dar cine este Judecătoarea Trandafirescu Zinică? Ei bine, a dracului coincidență, doamna maior Zinică are  calitatea de lucrator al Securitatii”, hotarirea fiind irevocabilă !!! Cine a dat hotarârea? Înalta Curte de Casație și Justiție, decizie irevocabilă nr. 955, data pe 26.02.2013 !!!

Ce a făcut securista Zinică? Poliție politică! Urmărirea informativă desfășurată de pârâta Trandafirescu Zinica a avut un caracter vadit politic – spun judecătorii de la ICCJ ! Zinica securista se ocupa de persoanele care nu agreau regimul comunist!!! – concluzionează ICCJ.

Ca fapt divers, Zinica Securității din Prahova avea, la doar 24 de ani, 5 nume de cod ! A condus, mai mulți ani, Penitenciarul de femei de la Tîrgșor! Oau! Fata e un giuvaer al Sistemului !

Mare noroc pe capul generalului Coldea, șeful SRI ! Cine îi aduce acuzații, din interiorul Sistemului, pica pe minuta iscusită a securistei Zinica ! Bre Generale, Zinica asta nu e acoperită e de-a dreptul descoperităăăăă!
Mai răriți tovarășe general, mai schimbați, mai dați afară ! Că pute Justiția de acoperiți și descoperiți!

Cine sunt membrii CSAT care l-au indus în eroare pe Klaus Iohannis ?

 1. Dacian Ciolos – Premier
  2. Mihnea Ioan Motoc – Min. Apararii
  3. Petre Toba – Min de Interne
  4. Lazar Comanescu – Min. de Externe
  5. Raluca Alexandra Pruna – Min Justitiei
  6. Costin Grigore Borc – Vicepremier (Economie)
  7. Anca Dana Dragu – Min Finantelor
  8. Eduard Hellvig – Director (civil) SRI
  9. MRU – Director (civil) SIE
  10. Nicolae Ciuca – Seful Statului Major
  11. Ion Oprisor – Consilier pe Securitate Nationala
  12. Mihai Somordolea – Secretar CSAT

Dintre toti, pe bază de bun simț, doar Eduard Hellvig – directorul SRI avea competența să informeze CSAT – ul în privința acoperiților din Justiție. Problema lui Hellvig este că el nu are acces la lista acoperiților din Justiție ! Această listă  se afla la generalul Coldea!

Avem așadar doar două variante: ori Hellvig a fost informat corect de către Coldea și Hellvig a mințit CSAT-ul și l-a dezinformat pe Președintele României ori… Coldea l-a mințit pe Hellvig ! (…)”

Precizare bombă!

Zinica Trandafirescu este nimeni alta decât mama fostului iubit al ”Cruduței” (asistenta plină de nuri a lui Capatos, realizatorul emisiunii ” Un show păcătos” – Antena 1!) , avocatul Daniel Trandafirescu,  care nu de mult  a fost  arestat la domiciliu pentru implicarea sa într-o grupare mafiotă de evaziune fiscală, spălare de bani și trafic cu țigări.
Daniel-Trandafirescu
Avocatul Daniel Trandafirescu este totodată fiul adjunctului șefului Poliției Prahova, Ionel Trandafirescu. În concluzie: Așchia nu sare departe de pom!

 (Sursa: Stiri extreme)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.