Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă  că prin reţeaua EURES sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate 87 locuri de muncă vacante în spaţiul Uniunii Europene, după cum urmează:

lAustria  – 7 posturi drujbist în exploatări forestiere motormanuale/tăierea ierbii, cât şi amenajări ale pădurilor din Austria şi Germania. Cerinţe: obligatoriu limba germana nivel mediu-avansat; experienţă ca drujbist de minim 2 ani în pădure. Durata contractului este  6 luni cu posibilitatea de prelungire încă 3 luni. Firma doreşte colaborare de lungă durată.

lDanemarca – 36 posturi

– 35 posturi culegători de căpşuni. Munca se desfăşoară la fermă ecologică, în aer liber. Condiţii: vârsta minimă 18 ani; rezistenţă la muncă fizică grea. Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul capşunilor. Candidaţii vor trimite CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email a angajatorului: info@duborgjordbaer.dk, pana la data de 04.02.2013.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu al candidatului. Detaliile referitoare la data precisă, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

– 1 post de manager producţie şi de fabrică. Cerinţe – obligatoriu experienţă în management, studii şi cunoştinţe de instalaţii, automatizări, sudură, cunoştinţe foarte bune de limba engleză, cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj.

l Slovacia  – 11 posturi

– 2 posturi de medic stomatolog. Cerinţe – studii superioare de specialitate, cunoscător al limbii maghiare.

– 10 posturi de tâmplar. Condiţii – scoală profesională, minim 2 ani experienţă (vorbitor de limba slovacă şi germană ).

l Norvegia – 25 posturi

– 10 posturi de operator CNC. Condiţii – calificare în domeniu, cunoştinţe de lucru Siemens, Fanuc, Heidenhain, Edge, Cam, Solid, experienţă 5 ani, flexibilitate. Candidaţii trebuie să cunoscă bine limba engleză.

–  10 posturi mecanic auto. Cerinţe – studii de specialitate (diplomă), 3 ani experienţă, permis cat .B, flexibilitate, bune cunoştinţe de limba engleză – termeni tehnici;

– 5 posturi inginer căi ferate, drumuri şi poduri. Cerinţe – studii superioare tehnice în domeniu, experienţă 3 ani, cunoştinţe limba engleză tehnică – fluent (scris şi vorbit), constituie avantaj cunoaşterea limbii norvegiene.

l Polonia – 7 posturi de consultant monitorizare sisteme IT. Cerinţe –  minim studii post-liceale; nu se cere experienţă anterioară, posibilitate de training; bune cunoştinţe de MS Office, cunoaşterea limbii franceze – minim B2; poloneza – elementar

Informatii suplimentare se pot obţine de la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu (d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0752.096.262) sau la telefonul 0246/230613, (int. 219) şi direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, şos. Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 8.

BIROUL DE PRESA AL AJOFM

3 COMENTARII

  1. Am dorit sa lucrez in tara,dar nu este posibil,la firmele de stat iti cer spaga,iar la cele private nu te platesc,dar stiti si d’oastra destul de bine……?!?
    > electrician constructor sau tehnician electronist telecomunicarii, pentru aceste calificarii nu aveti contracre in tarile europene ? Daca aveti va rog sa ma contactati si pe mine.

  2. Când citesc astfel de știre si vad asemenea imagini mă bucur ca am plecat acum 12 ani din România. Nu e ușor printre străini, dar mi-am dat seama ca mai bine plec mai devreme, cât sunt încă in putere. Am fost in Giurgiu acum trei ani. Lumea de rand o duce greu, chiar ft. greu. E trist ca oamenii sunt nevoiți sa plece, in loc sa își folosească potentialul fizic si intelectual pt. comunitatea in care au crescut. In SUA, se spune ca ” e nevoie de un sat întreg ca sa cresti un copil.” Giurgiu ne-a crescut pe noi, toți, dar nu are potențial sa ne țină pe loc.

  3. buna ziua eu sunt din calarasi in acest oras nu mai sunt locuri de munca decat in confectii muncesti de dimineata pana seara pe un salariu de mizerie 700 roni iar daca ai trecut de 45 ani nu te mai angajeaza de aceea suntem 5 persoane care dorim loc de munca necalificat in strainatate multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here