EURES vă oferă locuri de muncă în străinătate

3 Raspunsuri

 1. Georgescu Constantin spune:

  Am dorit sa lucrez in tara,dar nu este posibil,la firmele de stat iti cer spaga,iar la cele private nu te platesc,dar stiti si d’oastra destul de bine……?!?
  > electrician constructor sau tehnician electronist telecomunicarii, pentru aceste calificarii nu aveti contracre in tarile europene ? Daca aveti va rog sa ma contactati si pe mine.

 2. Corina spune:

  Când citesc astfel de știre si vad asemenea imagini mă bucur ca am plecat acum 12 ani din România. Nu e ușor printre străini, dar mi-am dat seama ca mai bine plec mai devreme, cât sunt încă in putere. Am fost in Giurgiu acum trei ani. Lumea de rand o duce greu, chiar ft. greu. E trist ca oamenii sunt nevoiți sa plece, in loc sa își folosească potentialul fizic si intelectual pt. comunitatea in care au crescut. In SUA, se spune ca ” e nevoie de un sat întreg ca sa cresti un copil.” Giurgiu ne-a crescut pe noi, toți, dar nu are potențial sa ne țină pe loc.

 3. tudor niculina spune:

  buna ziua eu sunt din calarasi in acest oras nu mai sunt locuri de munca decat in confectii muncesti de dimineata pana seara pe un salariu de mizerie 700 roni iar daca ai trecut de 45 ani nu te mai angajeaza de aceea suntem 5 persoane care dorim loc de munca necalificat in strainatate multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *