…Cel mai prost drum – DN 5C – se modernizează în urma intervenţiilor mele

Lucian ILIESCU era rupt de realitate!

Am votat pentru căderea Guvernului Ugureanu şi suspendarea lui Băsescu, pentru binele cetăţenilor…

La cabinetul său parlamentar, vineri, 5 iulie, senatorul PSD Cezar Măgureanu a ţinut împreună cu Florea Rădoi o scurtă şi incitantă conferinţă de presă. Cu acest prilej, cu doar câteva ore înainte ca senatorul să voteze afirmativ pentru suspendarea preşedintelui Băsescu, Cezar Măgureanu s-a referit la acţiunile întreprinse de el pe perioada campaniei electorale. Cel mai activ parlamentar giurgiuvean, cum este cunoscut în rândurile partidului din care face parte, a ţinut să sublinieze că în campania electorală s-a deplasat mult în Colegiul I, respectiv în localităţile Slobozia, Malu, Vedea şi Găujani pentru a sprijini candidaţii partidului. „Am fost tare dezamăgit de infrastructura DN5C, drum care este aproape impracticabil. Am luat legătura urgent cu Ministrul Transporturilor, Ioan Ovidiu Silaghi, iar pe 18 iunie m-am adresat şi cu o interpelare. Răspunsul demersurilor mele a venit foarte repede, de la directorul Maxim din cadrul CNADPR, prin care am fost informat că după 11 iulie vor începe, în prima fază, lucrările de plombare pe acest drum, care leagă Giurgiu de Alexandria. Răspunsul Ministerului mă convinge că Guvernul Ponta este viabil”. Cezar Măgureanu ne spune că în ultima vreme a avut şi alte

2-3 intervenţii la miniştrii PDL dar acestea au rămas fără rezultat, ei nu aveau soluţii pentru modernizarea acestui drum. „Vin în faţa cetăţenilor din cele patru comune, de pe acest traseu, şi îi asigur, că de câte ori vor apela la mine, voi fi alături de ei”.

„Lucian Iliescu era rupt de realitate!”

Referindu-se la modul cum a pierdut Lucian Iliescu Primăria Giurgiu, Cezar Măgureanu a precizat „A făcut multe pentru oraş, dar a forţat prea mult nota cu al cincilea mandat. El a fost rupt de realitate, n-a folosit bine informaţiile pe care le avea, a fost dezinformat de apropiaţi. El nu mai era în viaţa reală a Giurgiului, s-a depărtat de oameni. Atragerea lui Marin Anton, care nu era nici ca preşedinte al PDL Giurgiu aproape de oameni şi era numai pentru el, i-a fost fatală!” La moţiunea pentru căderea Guvernului Ungureanu am votat pentru, deoarece eu doresc numai binele cetăţenilor. Dar vreau să atenţionez lumea că acum Guvernul Ponta a luat guvernarea, dar nu a câştigat puterea! Puterea este dominanta lui Băsescu, de aceea astăzi trebuie suspendat şi trimis la Referendum. Voi vota ca şi PSD şi întregul USL pentru suspendare lui Băsescu, a conchis Cezar Măgureanu. Rădoi Florea, membru marcant al PSD Giurgiu, a declarat printre altele „Cezar Măgureanu a fost alături de noi permanent. Eu am făcut în ultimii doi ani, în numele celor 13000 de locuitori din cele patru comune, numeroase demersuri pentru repararea DN5C, dar fără rezultat. Singurul om care a promis sprijin s-a şi ţinut de cuvânt, şi de aceea sunt aici. Se dovedeşte astfel că Guvernul Ponta este atent la nevoile oamenilor din cele patru comune, şi până la reabilitarea totală a acestui drum, în 2013, ne sprijină cu această investiţie-plombarea.

Heliade C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.