Episcopia Giurgiului pierde procesul cu parohul Bisericii Crucea de Piatră pe care în mod inexplicabil l-a “depus din treapta preoţiei”

5 Raspunsuri

 1. observator spune:

  de ce nu trimiteti cate un mesaj fiecarui preot din mun giurgiu cu adresa de net unde ati postat aceste reportaje? nr de tel le gasiti tot pe net. sau tuturor episcopiilor din tara ? ce imagine ar mai avea acest drept slujitor ? ca pana la urma imagine e cea care conteaza !

 2. un bun crestin spune:

  Dati si poze, sau faceti afise pe care sa le puneti pe usile magazinelor sau chiar bisericilor din giurgiu, ca sa afle toata lumea cine e acest episcop care ecapabil de asemenea acte, ce naiba, daca un preot simplu facea ce fac astia care au putere asupra altora il distrugeau asa cum au facut-o deja FARA A FI VINOVAT DE CEVA. Dati-l afara si pe el din giurgiu, asa merita, ca sa simta pe pielea lui ce inseamna sa fii alungat………

 3. Botescu Mihaela spune:

  BA ESTE FOARTE VINOVAT,DE CE NU ANALIZATI FAPTUL CA,DUMNEZEU A FACUT DREPTATE,PRIN TOT CEEA CE TRECE EL ACUM,PLATESTE PT CA SI-A ABANDONAT UN COPIL PE LUMEA ASTA….FARA SA-I PESE DACA ARE CE MANCA,CU CE SE IMBRACA,DACA A MURIT SAU DACA MAI TRAIESTE!!!ERA SI TIMPUL SA-I DEA DUMNEZEU O PALMA,O MERITA,PT TOTI ACESTI ANI,IN CARE EU,FIICA LUI,AM TANJIT DUPA EL….IN CARE AM AVUT NEVOIE DE EL….DUMNEZEU,ARE GRIJA DE NOI TOTI!!!HALAL PREOT,IN CARE AVETI INCREDERE OARBA….

 4. X-man spune:

  Draga asa presupusa Botescu Mihaela.
  Te asteapta parintele la el oricand ca sa iti revendici dreptul de fiica. Vino si priveste-l in ochi si spunei in fata ce scrii aici daca pretinzi ca este adevarat
  De ce nu ai venit niciodata pana acum la o slujba sa zici in gura mare, nemernicule ?? Acum ai aparut cand e omul in probleme !

  Josnicia lui Ambrozie este incomparabila cu cea a fiintelor ca tine care se vand pentru cativa lei si scriu mizerii despre oameni pe care poate nu i-au vazut vreodata.

  Sa iti fie rusine fiinta abjecta !!! Nu ai vrea sa aiba totusi grija dumnezeu de cei ca voi. !

 5. Mihaela spune:

  Mai ”x-man”,cu tupeu,dar fara simtul responsabilitatii,de ce nu ai curajul sa te semnezi?Daca nu era adevarat ce am spus,ma mai semnam,mai desteptule?Vrei sa-mi faci tu testul adn?Ca eu sunt dispusa sa accept!Si pt cultura ta generala am fost la biserica,am fost la slujba,dar nu ca sa fac circul despre care tu vb,ci doar ca sa il cunosc,pe acest deosebit preot,care este tatal meu….am insistat sa vb cu el,dar NU A AVUT TIMP,TOT EL NU A AVUT TIMP!!!L-am privit in ochi,si i-am spus:sunt fiica ta,Mihaela,si stii ce a facut?S-a inchis in altar,vreme de o jumatate de ora…..asa ca vezi-ti de viata ta,tupeistule,si nu mai accepta tu bani de la popa!Pt ca habar nu ai tu,cat am suferi eu!!!!Si cat mi-a plans sufletul dupa acest josnic om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Preot pe deasupra!!!!Deci te ast sa imi faci testul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *