DSC06011

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului, marți , 27 mai, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Giurgiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu, au organizat de la ora 10.00, la Şcoala Generală nr. 8, din municipiul Giurgiu, un concursul de  educație rutieră: EDUCAŢIE PENTRU VIAŢĂ care a curpins dpuă secțiuni: SECŢIUNEA  A, destinată elevilor de gimnaziu, ce a constat în: Parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon și Respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul şcoală și

SECTIUNEA  B, destinată elevilor de liceu, ce a cuprins o probă teoretică, în vederea verificării cunoştinţelor în domeniul rutier, pe bază de chestionar și Probă de arbitraj în vederea identificării abaterilor de la respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti, în parcul şcoală.

Ocupanţii locurilor 1, pentru ambele secţiuni, urmează a forma un echipaj mixt, ce va participa la faza naţională a acestui concurs, ce se va desfăşura în luna iulie la Constanţa şi va fi coordonat de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră. (Jurnal)