Sâmbătă  2 noiembrie, ora 3.00 dimineața, poliţiştii Postului de Poliţie din  Vărăşti  ( Secţia nr. 2 de Poliţie Rurală Comana), au identificat un autoturism, care prezenta mai multe avarii şi care se afla parcat în faţa unei spălătorii auto din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu.   Bănuind că ceva nu e în regulă polițiștii au început verificările . În urma cercetărilor întreprinse a rezultat că autoturismul, ce aparţine unui bărbat din municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost condus de către B. N., un minor de 17 ani, din comuna Vărăşti, sat Dobreni, care nu poseda  permis de conducere pentru nicio categorie şi care  sustrăsese cheile autoturismului de pe o masă din incinta unui bar din aceeaşi localitate, unde se afla şi proprietarul autoturismului.

După ce a parcurs o distanţă de aproximativ 1000 de metri, tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului, derapând şi intrând într-un gard din beton. În urma impactului, autoturismul a suferit mai multe avarii.

Minorului i-a fost întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.