beianu-copresedinteCopreşedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, a declarat, la finele săptămânii trecute, într-o conferinţă de presă, că îşi demisia de la şefia formaţiunii politice, renunţând totodată şi la mandatul de consilier judeţean. 

Un prim gest de onoare al copreşedintelui PNL Giurgiu, de când se află în fruntea acestei formaţiuni. Un demers firesc, considerăm noi, în urma prestaţiei, lamentabile a liberalilor în  alegerile din 5 iunie (doar 6 primării în judeţ, 8 mandate de consilieri judeţeni şi 7 mandate de consilieri locali). În acest nou context fostul preşedinte al PDL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, rămâne deocamdată să gestioneze singur PNL Giurgiu. Decizia lui Dumitru Beianu vine însă cam târziu, după ce mare parte din liberalii vechi, autentici au fost forţaţi să părăsească partidul.

Este interesant de aflat unde se va replia Dumitru Beianu, deşi după părerea noastră cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este acela de a sta pentru o vreme departe de politică. De precizat că încercând să-şi justifice eşecul din alegeri, Beianu declara că toată campania premergătoare alegerilor „a fost un şir de ilegalităţi”. „Gura păcătosului adevăr grăieşte” am spune, gândindu-ne la faptul că însăşi publicaţia noastră a fost în mai multe rânduri victima denigrărilor unor site-uri aparţinând chiar fanilor şi apropiaţilor lui Dumitru Beianu!

Jurnal

3 COMENTARII

  1. Demisia ar trebui sa fie asumata si de coordonatorul de campanie , care in multe momente a jucat in functie de interesele personale, precum si de coodonatorul de pe f b , cel care pana in 2012 era mare propagandist al unui alt mare partid

  2. ce usor este sa iti dai demisia cand esti sau nu responsabil de ceva, ai scapat, just este sa tragi greul, sa identifici situatiile negative si sa incerci sa le prevezi si sa le inlaturi, sa iti asumi riscurile inevitabile „TU” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here