timthumbClubul nautic SAN GIORGIO organizeaza , duminica 6 septembrie , a treia editie a  PARADEI AMBARCATIUNILOR pe canalul ”Sf. Gheorghe”  din municipiul  Giurgiu .

Cu această ocazie toți cei ce sunt posesori sau nu de  ambarcatiuni ,  deopotriva iubitori ai sporturilor de apa si ai ambarcatiunilor , sunt chemați să vină, cu ele sau fără ele la locul în care se va da startul acestei memorabile manifestări . Ca si anul trecut , ambarcațiunile vor “defila” pe categorii : ambarcatiuni cu propulsie sau fara ; ambarcatiuni cu vasle , vele sau motor si o noua categorie ambarcatiuni radiocomandate si navomodele .

Programul actiunii:

-plecarea se va face de la pontonul SAN GIORGIO in jurul orei 11.oo , prin parcurgerea a cca un 1km pe canal, pana in dreptul Podului Bizet ( primul pod in curbe construit in Romania 1905 si proiectat de Saligny);

 -prezentarea ambarcatiunilor catre publicul aflat pe pod;

-” parcarea” in zona de agrement unde curiosii si iubitorii de ambarcatiuni le pot observa si chiar incerca .

Festivitatea de premiere si petrecerea de final va avea loc  pe pontonul SAN GIORGIO,  marcând în acest mod plăcut  sfârsitul evenimentului.

Cei ce vor să treacă  in calendar aceasta data de duminica, 6 septembrie și totodată  pentru cei care doresc sa participe efectiv  la concurs le precizăm că detalii despre paradă pot gasi pe    site-ul : Clubul Nautic SAN GIORGIO ,  sectiunea download,  formularul de participare urmând a fi trimis pe adresa office@sangiorgio.ro.

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa construim cea mai mare densitate de ambarcatiuni de pe Dunare !