Marian Vanghelie a mărturisit că Liviu Dragnea a dat vina pe americani pentru pierderea alegerilor prezidențiale, joi seara, fiind invitatul lui Rareș Bogdan la „Jocuri de Putere” , pe postul  Realitatea TV. Vanghelie a declanșat un atac dur la adresa liderului PSD, Victor Ponta, despre care spunea că „minte cum respiră” și că liderul PSD „i-a ținut pe toți din partid în frâu” deoarece credeau aceștia că Ponta va  ieși președinte. Marian Vanghelie mai spunea că Ponta îi amenința că au probleme penale. Dar iată câteva dintre acuzele aduse de Vanghelie celui pe care l-a numit , ca și președintele Băsescu, ”pisoiaș”:

Domnul Victor Ponta crede că va scăpa de Dragnea, că va avea probleme penale, și Dragnea crede că sala nu îl va mai vrea pe Ponta. Dar, pur și simplu, se mint unul pe altul.

Despre relația Victor Ponta- Sebastian Ghiță , Marian Vanghelie a spus: Sunt legați ombilical. Au pus mâna pe toate contractele publice. Se întâlnesc noaptea ca să discute, și decid asupra unuia sau a altuia din partid.

Au monopolizat, prin diferite alte persoane, toate contractele publice. Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Știti cum se spune la Guvern , când e vreo licitație? Stați , că acolo e băgat Sebi Ghiță. Sunt oameni puși de el.Ghiță si-a făcut firma de bodyguarzi ca să urmăreasca politicieni și ziariști. Stiți câți din presă au fost urmariti de cimpazei de ăștia cu capul mare?

Cât Ponta va fi președinte al PSD,  stânga va fi moartă în Romania.

Vanghelie a făcut chiar și o predicție, spunând: „Ponta va pierde Congresul. Îl va învinge și un copil. Strada îl va da afară de la Guvern până de Paște.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.