Sâmbătă, 27 septembrie, în Piața Victoriei din Capitală va avea loc mitingul de lansare oficială în cursa prezidențială a lui Klaus Iohannis, candidatul ACL, pentru alegerile din luna noiembrie.

Cu acest prilej, a declarat copreședintele ACL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, în aceste momente ne pregătim să ducem la București 2.000 de oameni din județul Giurgiu. La acest eveniment ACL mizează să aibă circa 50.000 de liberali și democrat liberali din toată țara. Sperăm ca prin acest miting să trezim conștiința românilor, și să-i atragem să susțină candidatura lui Klaus Iohannis, care după cum se știe este foarte apreciat la nivel național.  Dovada aprecierii de care se bucură la nivelul țării domnul Iohannis este faptul că pentru susținerea candidaturii la președinție s-au strâns 2,2 milioane de semnături”.

Cinci sute de liberali giurgiuveni vor pleca  la București cu autocarele, a menționat Marian Măroiu, secretarul general coordonator al PNL, iar alți 500 din apropierea Capitalei vor veni cu propriile lor mijloace de transport, ei alăturându-se celor 1.000 de democarat liberali din municipiul și județul nostru. (Heliade CĂLIN)