Prima zi de școală a început prost pentru două fete din municipiu ce tocmai se îndreptau spre locul în care urma să aibă loc festivitatea de deschidere a noului an școlar

Luni 16 septembrie în jurul orei 9.30 un taximetru a lovit două eleve, chiar pe trecerea de pietoni din fața liceului Ion Maiorescu. În mod întâmplător în taxiul condus de autorul accidentului se afla un avocat care s-a grăbit să vină în ajutorul celor două victime, ducându-le la spital . Se pare că fetele nu au nimic grav, dar trebuie reținut faptul că din nou se produce un accident pe trecere pietoni și din nou autor este un taximetrist. Din acest punct de vedere sunt de salutat noile limitatoare de viteză instalate în municipiu, de care cârcotașii spun că sunt prea înalte pentru mașinile lor ,deși sunt la aceeași limită ca în orice oraș din străinătate, limitatoare care, sperăm , să pună capăt acestor evenimente rutiere. (Redacție)

4 COMENTARII

 1. Felicitari celor care au gindit sa faca acele limitatoare de viteza, chiar la mine pe strada au fost construite doua si sint foarte bune. Desi sint conducator auto consider ca sint extraordinare, confera liniste atit parintilor ai caror copii traverseaza strada in siguranta cit si noua, conducatorii auto. Trebuiesc facute mai multe, in tot orasul.
  Totodata, organele de ordine trebuie sa ia masuri urgente cu taximetristii care nu au nici o treaba cu respectarea regulilor de circulatie, ei au propriile reguli care, din nefericire pentru noi, le sint acceptate.

 2. Ar trebui sa se faca ceva in primul rand cu mafia galbena din Giurgiu (TAXIMETRISTI). Faptul ca este le este bine denota din numarul extrem de mare de taxiuri raportat la nr de locuitori. Le este bine pentru ca iau ce tarife vor, nu este afisat tariful pe ora pe niciun taxiu. Ajungi sa platesti 8 lei de la Casa Cartii pana in fata la Maiorescu, bineinteles nimeni nu da bon, iar daca il soliciti ori te certi cu ei , ori iti da un bon care nu are nicio legatura cu, cursa pe care tu ai facut-o. Este de asemenea important de mentionat masinile care in majoritatea lor mizer, muzica data la maximum, uni dintre ei mirosind si vorbind ca ultimi aurolaci. Cine calatoreste cu taxiul in Bucuresti sau in alte orase mari, cunoaste modul civilizat de adresabilitate, tariful care este afisat , modul cum arata taxiurile.

 3. lia, cred ca nu ai prins un deala cu 3,5 / km pe la bucuresti .. stai linistita ca nici in bucuresti nu zboara cainii cu covrigi ..
  de unde atata civilizatie ..
  1,39 / km sunt majoritatea in bucuresti iar daca te-a simtit 2 secunde ca nu esti din bucuresti da cu maimuta de ajungi pentru o cursa ce face 10 lei sa platesti 25-35 lei fara discutie

  iar cu taxiurile din giurgiu .. sunt de parere ca mai mult de 50 de taxiuri nici nu ar trebui sa existe

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.