În dimineaţa zilei de marți 4 noiembrie, ora 7.20, pe strada 1 Decembrie din municipiul Giurgiu, T. E., o femeie de 58 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, l-a acidentat grav pe M. G., un bărbat de 65 ani, din aceeaşi localitate, ce mergea pe bicicletă și care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Dr. Bagdasar Arseni din municipiul Bucureşti pentru efectuarea de investigaţii suplimentare.  Conducătoarei autoturismului i s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În aceeași zi , la ora 16.30, în parcarea Oficiului Poştal nr.1, situat pe strada Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, un tânăr de 29 ani (V. R. C.),  din municipiul Giurgiu, în timp ce încerca o manevră cu spatele,  l-a acidentat grav  pe D. G. A., un bărbat de 77 ani, din aceeaşi localitate, care se afla din nefericire în spatele autoturismului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, poliţiştii constatând că aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ca și în primul caz, poliţiştii Biroului Rutier (Municipiul Giurgiu) au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here