6WgtC2f6ToRXCUFWBancurile și filmulețele care circulă pe you tube cu ”DOREL”, salariatul de poveste al românilor , au avut zilele trecute o replică și la noi în municipiu. Despre acest subiect care ne-ar putea face de…basm, a vorbit chiar  primarul Nicolae Barbu ,  marți 4 august, în cadrul conferinței sale de presă .  ”DOREL” – alias firma constructoare din București, ce urma să dea jos un bloc cu apartamente în binecunoscuta zonă ISTRU ,  a demolat greșit un bloc de locuințe!

Problema blocului demolat greșit nu este a Primăriei Giurgiu și nici a mea, așa cum  susțin unii sau alții! Constructorii nu trebuiau să intre și să demoleze acel bloc întrucât nu aveau ordinul de demolare și nici de începerea lucrărilor, chiar dacă ei câștigaseră licitația respectivă. Din exces de zel firma a trimis demolatorii să înceapă lucrările. Primarul Barbu mai spunea că acest lucru s-a  întâmplat , în mod paradoxal chiar de Ziua Imnului Național,  în timp ce avea loc  ședința de Consiliu Local.  Când au ajuns oamenii noștri acolo au constat că ”DOREL” se apucase deja de treabă! Noroc că până la urmă am trecut eu pe acolo și i-am oprit din demolări! Ei au greșit total! În documentație aveau trecut blocul care trebuia demolat, aveau trecută locația și toate detaliile necesare …

(Călin H.)

2 COMENTARII

  1. Dar din lămuririle date azi de catre primar reporterilor de la două televiziuni de știri din capitală ( mari amatoare de scandal),am înțeles că ambele blocuri făceau obiectul demolării,numai că”Dorel” a încurcat ordinea lor. Niciunul din cele două”ghetouri” nu mai era locuit legal,dar te pui cu scandalagii de la televiziunile din București,care continuă să scrie în prostie pe burtieră”BLOC LOCUIT DIN GIURGIU DEMOLAT DIN GREŞEALĂ!”Iată de ce nu am luat de bune niciodată”știrile” unor anumite televiziuni,care se fac părtașe la minciuni,dezinformări,și chiar la distrugerea imaginii unor oameni care se dovedesc ulterior nevinovați!

  2. Pai daca nu e problema ta dom manager primar atunci a cui e?A mea sau a cetatenilor?Unde a-ti facut facultatea ,ca aveti calitati de manager deosebite?La fara frecventa presupun ca tot ce faceti pt oras si oamenii acestuia e de tot risul.Banuiesc ca la firmele pe care le detii ai oameni angajati pe functia de manageri ca acolo lucrurile merg foarte bine.De ce nu angajati si la primarie un om care sa va tina locul si sa va luati un conncediu de 5-10 ani?Ca tot va plac excursiile,si apropo daca candidati folositi sloganul Primarul Excursionist ca treaba cu managerul nu e reala.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.