Foto accident 2
Un bărbat în vârstă de 27 de ani din municipiul Bucureşti şi o femeie de 25 de ani din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, au decedat într-un accident, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe DN 6, în afara localităţii Stâlpu, comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu. Bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism Renault Clio, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară încărcată cu legume care se deplasa regulamentar, informează IPJ Giurgiu.

Foto accident 3‘Pe DN 6, la kilometrul 31 plus 900, în afara localităţii Stâlpu, comuna Iepureşti, un tânăr în vârstă de 27 de ani din municipiul Bucureşti care conducea un Renault Clio, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă şi a carosabilului umed şi alunecos, a pierdut controlul asupra autoturismului, a ajuns pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară Volskwagen încărcată cu legume condusă regulamentar de un şofer în vârstă de 44 de ani din localitatea Cilieni, judeţul Olt’, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

El a precizat că, în urma impactului, a rezultat „decesul conducătorului autoturismului”, dar şi al „pasagerei aflate pe scaunul din dreapta faţă”.

Totodată, şoferul autoutilitarei a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Din relatările martorilor aflaţi la locul accidentului, cei doi tineri, care se deplasau către localitatea Alexandria, „tocmai opriseră la o benzinărie înaintea producerii accidentului unde au luat o cafea” după care, la prima curbă periculoasă, a avut loc impactul din care a rezultat decesul acestora. AGERPRES