poli1În perioada 28-30 aprilie , agentul şef principal de poliţie PĂTROI NICOLAE și inspectorul principal de poliție FARMATE ADRIAN din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu – Serviciului pentru Acţiuni Speciale s-au deplasat în oraşul Kulmbach, participând la cel de-al 17-lea Simpozion Internaţional al Siguranţei Rutiere.

La eveniment au participat un număr de  67 polițiști din nu mai puțin de 14 țări europene și circa 40.000 de persoane, care au beneficiat de Programul de Prevenție oferit de către Poliția Germană.

Evenimentul s-a înscris în seria de acţiuni ale Poliţiei Germane destinate prevenirii accidentelor, fiind cel mai mare din Germania, el având două secţiuni: una pentru poliţiştii din toată Europa, iar cealaltă, pentru publicul larg.

Scopul acestei activităţi a fost dezvoltarea relaţiilor de cooperare şi întărirea dialogului la nivelul instituţiilor din cele două ţări.

 poli3Poliţiştii prezenţi ca și cei giurgiuveni au susţinut mai multe probe pentru testarea abilităţilor în manevrarea motocicletelor. La festivităţi a participat și  ministrul de interne al landului Bavaria.

(Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here