nou-director-DSVCând nu se ceartă cu presa, Liviu Florescu  se mută…într-un alt partid

În cursul lunii august 2015, Direcţiile judeţene Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din toată ţara  precum şi cea a municipiului Bucureşti au desfăşurat activităţi de control în multe din unităţile din industria agroalimentară.

Controlul unităţilor  au urmărit în principal aspecte privind calitatea spaţiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate precum şi cele de depozitare a materiilor prime şi produselor finite,  evidenţa documentelor şi a informaţiilor privind sistemul HACCP, condiţiile de igienă şi de funcţionare a unităţilor.

La finalul acestei acţiuni  se pare că DSVSA Giurgiu  a dispus  amenzi  în cuantum total de  2.600 lei. Deşi salutare aceste măsuri  contravenţionale dispuse, nu  ne lăsăm însă  păcăliţi de aparenta eficienţă a DSVSA  Giurgiu, mai ales de când este condusă de noul director ”numit”, Liviu Florin Florescu ,  ce  pare mai preocupat de polemicile cu presa decât de eficienţa, legalitatea şi transparenţa decizională pe care ar trebui să o manifeste orice Direcţie ca cea  pe care o conduce dumnealui.

Iar cele câteva măsuri firav apărute, au venit nicidecum ca urmare a dorinţei de respectare a îndatoririlor legale  ale conducerii acestei instituţii, ci ca urmare a presiunilor venite din partea noastră, a presei, şi ulterior a Instituţiei Prefectului.

Pe surse se  vorbeşte şi de faptul  că directorul Florescu, numit pe această funcţie de către UNPR (partidul să trăiască!) ,  este  mult prea preocupat de  cariera sa politică decât de sănătatea cetăţenilor. Iată de ce între timp omul a cotit-o, conform aceloraşi surse, către PSD crezând că înscris aici,  nici  măcar Necuratul nu-l va mai clătina din fotoliul de director . Nehotărârea  sa politică însă a fost observată  nu numai de noi ci şi de cei care l-au numit în această funcţie. Iată de ce acum aceştia doresc să numească pe altcineva în funcţia pe care tocmai o ocupase,  ceea ce confirmă bănuielile noastre că abilităţile  de comunicare ale lui Liviu Florescu cât şi eficienţa şi profesionalismul lui nu sunt  deloc atuurile  sale.  (Redacţie)

3 COMENTARII

  1. Ar fi fost minunat daca ati fi lucrat profesionist. Pe langa faptul ca habar nu aveti despre ce vorbiti,mintiti cu nerusinare. Cel de la care primiti informatiile alearga dupa postul de director si v-a gasit pe voi sa incerce sa-l inlature pe acest coleg al lui. Ar trebui sa va interesati despre relatia dintre cei doi si atunci ati vedea ca „informatorul”vostru va minte si va faceti de „cacao”. In rest,cainii latra,ursul merge! Voi altceva nu stiti sa faceti decat sa scrieti despre lume! Nu v-ati vazut barna din ochiul vostru,un ziar care nu se vinde,un ziar care traieste din minciuni! Noroc ca veterinarii isi fac treaba si nu va baga in seama! SPOR LA SCRIS MINCIUNI! HA HA HA!!!!!

  2. Pe directorul asta smecher al vostru il bate si nevasta-sa, de fapt il urmareste permanet.
    Directorul acestei institutii este de o prostie crasa, profesionalismul lui este la fel de valoros ca si carnetul de partid, o sluga care ar face orice pt un post de director, ar linge pantofii sefului de partid pana la epuizare. Cat despre activitatea onorabilei institutii se pot spune multe si insotite de documente . Iar multii dintre medicii din aceasta institutie nu vin la serciu cu saptamanile, nu realizeaza controale, fac suficiente ilegalitati ca la un moent dat sa li se infunde. Cat despre cainii latra ursul merge, e bine si asa pe banii statului, de-aia nu are ursul coada.

  3. Directorul asta al vostru asa este de destept ca s-a dis singur la examen si a luat doar…nota 4. Ce zici mai…cetatean??? Esti mandru de hal de director???? Eu in locul tau,m-as mai gandi! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca prietenul lui bun,dr. Mitran Fanel a fost prins de politie si luat pe sus cu furaciunea(pastrama,branza,etc) din targul Bolintin pe 24 noiembrie . Pai bine mai,nea Florescule,de aceea vrei sa fii director? Sa acoperii spagarii din DSV? Hai ca …nu mai faci multi purici cu toata sustinerea ta PSD.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.