Din luna septembrie a acestui an în Municipiul Giurgiu se va deschide un nou Laborator de Analize Medicale (recoltare a sângelui). El va funcţiona în clădirea cabinetului medical Delta Laboratory din şos. Sloboziei , km 4, (intrarea în fosta platformă a VERACHIM).

Dr. Lungu Elena, medic primar  şi totodată  administrator, ne spunea că odată cu înfiinţarea acestui laborator  giurgiuvenii pot solicita o gamă largă de analize, executate la cele mai înalte standarde: hematologie, biochimie, imunologie, examene de materii fecale, markeri, microbiologie, probe de coagulare a sângelui etc.

Dr. Lungu ne mai spunea că laboratorul va fi singurul  din judeţ în care  femeile vor putea face TESTUL ROMA pentru diagnosticul cancerului ovarian , la preţul de numai 150 de lei!

Domnia sa preciza că Testul Roma este indicat femeilor care au vârste peste 18 ani, au o tumoare ovariană ce urmează a fi operată, dar nu se cunoaşte natura acesteia şi în cazul în care rezultatul testului trebuie interpretat în corelaţie cu examenul clinic şi radiologic.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here