Directorul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor  (DSVSA) Giurgiu, dr. Liviu Florescu ne spunea că în aceste zile stabilirea bugetului este una dintre prioritățile Direcției.

Evident că intensificarea controalelor privind respectarea legislației sanitar-veterinare privitoare la producerea , depozitarea și comercializarea produselor alimentare, în special a celor pe bază de carne de porc, mai ales  în perioada sărbătorilor de iarnă rămâne permanent în preocuparea noastră  – preciza dr. Florescu.  

În acest sens, în perioada decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, la nivelul DSVSA Giurgiu va fi asigurată o permanență telefonică a cetățenilor cu angajații proprii ai Direcției noastre. Program care va fi afișat curând pe site-ul cât și la sediul DSVSA din șoseaua București. La acest număr de telefon cetățenii vor putea sesiza neregulile constatate , ce fac parte din sfera noastră de activitate –  a mai precizat dr. Liviu Florescu, director al DSVSA Giurgiu.

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.