Cum întâlnirea de la Mihăilești nu a produs efectele așteptate pentru  veșnicele bocitoare ce tot așteaptă să-i  petreacă pe ultimul drum politic pe  unii membri ai PNL, și cum Blaga nu a venit cu maceta de la centru pentru a decapita pe nimeni, atunci trebuia să se  creeze măcar agitație în jurul acestui subiect.

Așa că site-uri ”specialiste”  în descântece , pomelnice și alte  astfel de minuni pentru a nu-și  pierde clienții ce dau bani grei  ursitoarelor  mediatice online au fost nevoite să zgârme adânc în vintrele acestui eveniment. Și atunci zbang! Ca o palmă primită din  senin am aflat de o  mardeală în adevăratul sens al cuvântului. De data asta victimă fiind Sorin Dadiloveanu, un personaj care din funcția pe care o deține prin organizația de Tineret liberală, nu s-a remarcat  prin nimic, decât poate prin mesajele puse de el pe face-book. Acest neica nimeni aș zice, concluzionând, se plânge acelorași bocitoare media că ar fi fost agresat de către Marian Măroiu. Croșeul primit de către vocalul face-bookist, i-ar fi fost administrat ca urmare a îndemnului lansat de Dadiloveanu în spațiul virtual către tineri, acela de a se implica mai mult în politică. Măi să fie!  Gestul pare cunoscut, semănând leit cu  gestul lui Sebastian Ghiță, evident păstrând proporțiile. Contactat de redacția noastră (și când spunem redacție, credeți-ne, că suntem mai mulți de unul!, înțelegeți la ce facem aluzie ), Marian Măroiu a infirmat faptul că ar fi avut loc o asemenea agresiune,  scena de luptă  limitându-se doar la reproșuri făcute  tănărului lider  virtual, în sensul  că ar trebui să își mai revizuiască , pe ici pe acolo , prin părțile esențiale, mesajul politic transmis…

Dacă victima a depus vreo plângere, vom afla ( sau vom ști verificând face-bookul lui Dadiloveanu). Deocamdată  știm doar că a trimis sms-uri, unora din presă , texte în care ipochimenul semnala ( cu o topică de clasa a III-a )  momentul ” dramatic”  prin care trece(!?)  Așteptăm acum  rezultatele unei anchete atât în interiorul PNL, partid care ar trebui să aibă mai multă grijă atunci când își alege oamenii, dar și pe cea a organelor de  poliție. În caz contrar Dadiloveanu ăsta să își facă niște investigații, manifestând mari tulburări de personalitate, căci tânărul  aude …palme! Pe care, sincer , după modul cum își sifonează colegii de partid, le cam merită!

Așa că dragi politicieni aveți mare grijă când vă alegeți ” lupii tineri” care să vă urmeze.  Dacă nu veți fi atenți ca cei ce se integrează în ”haită”  să îi și recomande ceva,  ați  putea să vă treziți mușcați ca în cazul de față, iar rana să dea în turbare , prețul plătit fiind –  așa cum am văzut în ceea ce privește  PSD-ul – oprobiul public!

PS.  Cu o ora în urma Sorin Dadiloveanu ne-a confirmat faptul că a fost agresat  de Marian Măroiu şi că a anunţat conducerea PNL Giurgiu despre acest incident lăsând la latitudinea acestora să analizee şi să ia măsuri.

(A. L. Luia)