Din ciclul “mare e grădina Domnului şi mulţi nebuni i-au sărit gardul”, vă prezentăm în continuare o veritabilă mostră de cretinism atroce.

Suntem aşadar în secolul XXI, un secol pe care înaintaşii noştri (în special cei pasionaţi de science-fiction) îl anticipau – unul al tehnicii absolute. Teleportarea bunăoară s-ar regăsi cu siguranţă între primele “chestii” imposibile la un moment dat, dar care pot deveni posibile, în secolul XXI. Prezent în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a prezentat situaţia blocurilor ANL din zona “Steaua Dunării”.

Deşi două dintre cele patru blocuri sunt aproape gata, datorită unor “încurcături funciare” se pare că tineriii care vor locui acolo vor trebui să leviteze sau să se… teleporteze pentru a ajunge în propria casă!

“În acea zonă au apărut deja anomalii la cadastru: suprapuneri de terenuri cadastrale prin eliberarea de carte funciară. Datorită acestui fapt nu avem drum de acces pentru blocurile ANL construite; de asemenea nu putem trage curent sau reţea de alimentare cu apă. Adică am făcut blocurile, dar nu putem ajunge la ele!?”

Supărat nevoie mare, edilul-şef vrea ca cei vinovaţi să plătească. În pole-position pentru pedeapsă se află şefii care s-au perindat pe la “cadastru”, dar şi fosta directoare de la ICMUG, Mariana Cazacu.

Primarul de Giurgiu declară că această problemă a apărut după 1996, atunci când Primăria a dobândit dreptul de folosinţă asupra terenului, însă acesta a fost vândut în acelaşi timp unei alte persoane!

“Am dispus să se facă cercetări în acest caz, pentru soluţionarea problemei. O să intrăm în dialog inclusiv cu Direcţia Silvică, instituţia care are sediul în aceeaşi zonă. Sper ca în cel mai scurt timp să soluţionăm această problemă. În momentul în care totul va fi clar, voi veni şi voi prezenta toate documentele pentru a-i demasca pe cei care se fac vinovaţi de această încurcătură” a încheiat Lucian Iliescu.

Bogdan VLADU