centru de zi  1Dintr-o ştire de pe site-ul Primăriei Giurgiu aflăm că de deşi început la 1 iunie, proiectul construirii unui centru social de zi modern pentru copiii defavorizaţi din Giurgiu este foarte aproape de finalizare, prin eforturile celor trei parteneri: Primăria Municipiului Giurgiu, Intact Media Group şi Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu.

După ce de Ziua Internaţională a Copilului, a fost tăiată panglica inaugurală , constructorii s-au mişcat foarte repede , fiind ridicat primul nivel, în prezent lucrându-se la structura de fier de la etaj, urmând ca până la sfârşitul anului, clădirea să fie gata “la roşu.De strângerea şi gestionarea fondurilor se ocupă în continuare Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu, în acest sens, preşedintele Violeta Duţă declarându-ne că numai din acţiunea iniţiată de Primăria Giurgiu, de cumpărare a unei cărămizi, s-au strâns circa 10.000 de lei! Pe lângă această sumă, valoarea celorlalte donaţii şi ajutoare financiare se ridică la aproximativ 40.000 de lei.

Cu scopul strângerii de fonduri pentru terminarea lucrărilor acestui obiectiv, din toamnă, clubul va organiza  şi o serie de acţiuni caritabile, susţinute de administraţia locală. Conform declaraţiilor primului edil,  Nicolae Barbu, Centrul social de zi ar urma să funcţioneze de anul viitor, în această locaţie beneficiarii urmând ca pe lângă  hrană şi educaţiei, cei de  aici să poată desfăşura multiple acţiuni recreative.

JGR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here