IMG_6631 

Intrarea mea în sondajul de opinie pentru candidatura la Primăria Giurgiu alături de Noruț Stănișteanu este binevenită – declara recent deputatul Nicolae Florian în cadrul unei conferințe a PNL Giurgiu.  Salut decizia lui Noruț  Stănișteanu  și sunt convins că mai sunt și alți posibili candidați în partid, pe care îi așteptăm să ni se alăture. Cel care va obține rezultatul cel mai bun în sondajul de opinie va fi susținut de amândoi în cursa pentru Primăria Giurgiu, în egală măsură.

Personal, a mai declarat Florian Nicolae, mă bazez în această cursă pe voturile cetățenilor din municipiu. N-am venit la PNL ca să fug de sondajul de opinie întrucât și PSD va face unul pentru a-și desemna candidatul. Nu sunt sigur că doar Nicolae Barbu va fi în această cursă, după câte știu eu. … Când PNL a luat decizia de a mă numi președinte interimar a făcut acest lucru în consens. Menționez că am venit în partidul liberal pentru a reinventa organizația municipală, unde sigur vor mai veni și foarte mulți dintre cei care au mai fost în PNL dar și de la alte partide. …În altă ordine de idei, așa cum am spus și în 2012 spun și acum atunci când stabilim o cursă eu mă țin de ea. Sunt convins că giurgiuvenii se vor orienta spre mine. Îmi doresc consens în partid, și este dorința oamenilor să candidez pentru Primăria Giurgiu, dorință pe care am simțit-o în discuțiile pe care le-am avut cu ei. Deci, dacă va câștiga această cursă Noruț Stănișteanu nu va fi nicio supărare din punctul meu de vedere. Atunci, îl voi susține necondiționat pe dânsul”.

 Răspunzând întrebărilor noastre Florian Nicolae a mai declarat: Am venit de la PSD la PNL pentru că mă onorează calitatea și funcția de liberal. Competiția dintre mine și Noruț Stănișteanu generează performanță în partid. Respect statutul PNL și doresc să reconstruim partidul în municipiu și județ și să avem rezultate foarte bune la toate alegerile de anul viitor. … Pentru a-i liniști pe unii, sau alții, precizez că nu voi candida ca independent pentru Primăria Giurgiu, în cazul în care câștigă sondajul domnul Noruț și nici nu voi pleca la alt partid! Voi rămâne fidel PNL, indiferent cine va câștiga sondajul de opinie. Eu mă voi conforma rezultatului sondajului și sper să facă acest lucru și ceilalți competitori. … Când Lucian Iliescu conducea cu mână de fier PNL s-au întâmplat multe lucruri ciudate! De exemplu, la umbra lui Iliescu n-au crescut multe vlăstare! Sper să creștem acum noi valori liberale în municipiu și județ, și PNL să desemneze cel mai bun candidat pentru alegerile din 2016. … Diferența dintre mine și actualul primar Nicolae Barbu este aceea că eu din eforturi financiare proprii am sprijinit comunitatea și voi face acest lucru și în continuare. Grupul de firme pe care l-am fondat în situația în care voi câștiga Primăria Giurgiu nu se va mai dezvolta în municipiu, mai ales că după cum se vede nici monopolul de stat nu mai este sigur în ultima perioadă de timp. Repet, din dorința ca orașul Giurgiu să se dezvolte îl voi susține pe oricare liberal care are șanse mai mari ca mine să câștige Primăria, pentru că numai cu un liberal municipiul poate ieși din zona de subdezvoltare!”

 (Heliade CĂLIN)             

3 COMENTARII

  1. Felicitari pentru articol! Se pare ca inca mai exista jurnalisti care pot scrie ca niste jurnalisti. Adica sa prezinte fapte, intamplari, evenimente…etc, asa cum s-au petrecut ele. Sau, ca in cazul de fata, declaratiile unei persoane publice sau ale alteia, fara sa emita judecati de valoare, sa ridice in slavi un eventual contracandidat, fara sa isi dea cu parerea, fara sa fie partinitori…intr-un cuvant sa informeze. Am scris acest comentariu pentru ca in ultima perioada m-am saturat sa tot citesc articole unde fiecare jurnalist scrie despre cum crede el ca se desfasoara treburile in Giurgiu. Nu asta vreau sa citesc! Vreau sa relatati cu acuratete ceea ce se intampla si atat! Multumesc!

  2. Baaa! Care oameni ca nici angajatii aia ai tai pe care ii platesti cu salarii de mizerie, nu te inghit. Nimeni in Giurgiu nu te inghite pentru ca esti mason, adica tradator de tara, de neam si de Hristos! Te-ai dat cu masonii, te-ai dat cu Satana. Deci esti indracit! Aia care te baga in sfanta biserica sunt partasi la rasplata cu tine de gat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.