Recent într-un scurt dialog avut cu deputatul Marin Anton am fost curioşi să aflăm dacă UNPR-ul , partid ce se află în alianţă cu PSD, la guvernare, va vota sau nu Codul Fiscal , ţinând cont de faptul că aşa cum ne-a demonstrat în ultima perioadă, UNPR-ul condus de generalul Gabriel Oprea a avut deseori alte păreri decât aliaţii lor din Partidul Social Democrat . În materialul video alăturat veţi afla care este părerea deputatului de Giurgiu şi cu ce va surprinde UNPR-ul , în legătură cu acest proiect.  

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Iată că si domnul Marin Anton,care „la bază”este om de afaceri,spulberă speranțele cârcotașilor care tot mai speră că noul Cod Fiscal va pica în Parlament,și acesta va fi un nou motiv pentru a i se cere demisia lui Ponta.
    Speranţe deșarte,noroc că în țara asta mai sunt si oameni cu glagore la cap,printre care în primul rând oamenii de afaceri,adică cei care trudesc cel mai mult pentru bugetul țării,si care știu cel mai bine problemele legate de fiscalitate.Și fiindcă veni vorba,aflăm că la bugetul local al orașului Giurgiu,au fost colectate venituri cu aproape 30% mai mult pe primul semestru al anului 2015,decât în perioada corespunzătoare a anului trecut.Nu cumva și pentru faptul că unele măsuri de ordin fiscal deja își arată efectele.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.