Prundu. Luni 14 octombrie, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu l-au depistat în trafic pe Ţ. D. Ş. (de 27 ani), din comuna Prundu, judeţul Gurgiu, în timp ce conducea un moped pe Drumul Naţional 41, în localitatea Greaca, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat şi de aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanei depistate i s-au recoltat probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Ghimpați. Luni 14 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu, l-au depistat în trafic pe A. M.ARIANA, de 44 ani, din comuna Ghimpaţi (judeţul Giurgiu), în timp ce conducea pe Şos. Bucureşti, din municipiul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat.

Persoana depistată este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.