4457m (1)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu  ( P.T.F. Calafat )au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetăţean sirian, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

Marți 15 septembrie, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Remault, un cetăţean turc care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, produse electronice din Turcia pentru Ungaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit ascunsă sub remorcă, pe şasiul acesteia, o persoană de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate împreună cu autorităţile bulgare s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Mohammad K., în vârstă de 31 de ani.

La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe şasiul mijlocului de transport, iar cetăţeanul sirian a declarat că a intrat în Bulgaria în urmă cu 10 zile şi intenţiona să ajungă în Occident.

Conform  protocolului comun româno – bulgar, mijlocul de transport, şoferul şi cetăţeanul sirian au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here