M.M.Stoica: Rar mi-a fost aşa jenă; Jucătorii noştri ar trebui să se uite cu jenă multă în conturi!

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă seară, că îi este extrem de ruşine de evoluţia jucătorilor săi la meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, din prima etapă a Ligii I.

Rar mi-a fost jenă după un astfel de meci, În prima repriză aveam senzaţia că Astra e Manchester City. Cred că jucătorii noştri ar trebui să se uite cu jenă multă în conturi, să urmărească meciul, să-şi vadă evoluţiile şi să înţeleagă că aşa nu se poate juca la FCSB. E inadmisibil să ai asemenea condiţii de pregătire şi să joci cu astfel de adversari şi să vii să te faci de râs în campionat”, a declarat Mihai Stoica.

Formaţia FCSB a debutat cu o înfrângere în noul sezonul al Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu.

Nu este pentru prima dată când o serie de specialiști din sport se întreabă de ce în România sunt investite sume uriașe în jucători de fotbal și în general în acest sport care nu a adus în ultima vreme decât eșecuri și insatisfacții. Jucători care nici măcar nu știu să vorbească, dar care sunt plătiți cu sute de mii de euro pentru a avea niște prestații lamentabile, aidoma jucătorilor bucureșteni de la FCSB, sâmbătă,  în meciul cu giurgiuvenii de la Astra.  

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.