M.M.Stoica: Rar mi-a fost aşa jenă; Jucătorii noştri ar trebui să se uite cu jenă multă în conturi!

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă seară, că îi este extrem de ruşine de evoluţia jucătorilor săi la meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, din prima etapă a Ligii I.

Rar mi-a fost jenă după un astfel de meci, În prima repriză aveam senzaţia că Astra e Manchester City. Cred că jucătorii noştri ar trebui să se uite cu jenă multă în conturi, să urmărească meciul, să-şi vadă evoluţiile şi să înţeleagă că aşa nu se poate juca la FCSB. E inadmisibil să ai asemenea condiţii de pregătire şi să joci cu astfel de adversari şi să vii să te faci de râs în campionat”, a declarat Mihai Stoica.

Formaţia FCSB a debutat cu o înfrângere în noul sezonul al Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu.

Nu este pentru prima dată când o serie de specialiști din sport se întreabă de ce în România sunt investite sume uriașe în jucători de fotbal și în general în acest sport care nu a adus în ultima vreme decât eșecuri și insatisfacții. Jucători care nici măcar nu știu să vorbească, dar care sunt plătiți cu sute de mii de euro pentru a avea niște prestații lamentabile, aidoma jucătorilor bucureșteni de la FCSB, sâmbătă,  în meciul cu giurgiuvenii de la Astra.  

(Jurnal)