Nicu-BarbuLa ultima sa conferință de presă , Primarul Nicolae Barbu a arătat că la intervenția făcută după furtuna din 31 iulie, noaptea, echipe complexe au acționat   împreună cu lucrători de la ISU ”VLAȘCA”.

 Dimineața au făcut fotografii la toate casele afectate și au purtat discuții cu cetățenii respectivi. Li s-a propus mai ales celor cu copii mici să meargă la Giurgiu Nord, în Centrul de primire a urgențelor, și au refuzat. ”Oricum, la nivelul Primăriei s-a acționat instituțional și nu pompieristic, ca alții! Noi am înțeles că nu mai merge să tai porci și să  dai de mâncare oamenilor, așa cum au făcut alții. De ce? Pentru că nu-mi permite legea (n. r. – aluzie la acțiunea deputatului giurgiuvean , Florian Nicolae). Cum să montezi corturi pe acele străzi, ca să blochezi strada și să faci țigănie în țigănie, așa cum mi-au spus oamenii din zonă! Asta a fost  soluția unui om care face legi  în Parlament! Iese pe străzi cu ”lăutarii”, adică cu televiziunea sa, ca să vadă lumea ce darnic este! Nu dânsul trebuia să intervină primul, ci Prefectura și Primăria, a mai declarat primarul manager Nicolae Barbu. Înțeleg că le puteai da hrană sau carne acelor oameni doar dacă o cumpărai din comerț, dar nu să tai tu un porc și să-l dai oamenilor necăjiți doar cu analiza de trichineloză!

Primarul Barbu a mai precizat că sunt peste 30 de cazuri de locuințe afectate, iar în unele locuiesc și câte 2-3 familii. Trebuie să le dăm niște ajutoare financiare acestor familii și pentru acest lucru am discutat și cu Vasile Mustățea, președintele Consiliului Județean, și am găsit la el înțelegere deplină lucru pentru care îi mulțumesc anticipat…- a mai spus primul edil al municipiului. 

PS.  Mai multe amănunte puteți citi în ediția tipărită a publicației noastre, JURNAL GIURGIUVEAN,  de vineri 7 august.

2 COMENTARII

  1. Cu soborul de preoti din subordine nu a actionat, domnul Floricel Nicolae, care doneaza bani la bisericii in loc sa isi plateasca la timp si onorant salariatii de la paza. Credinta, vesnicia, smerenia nu se tranzactioneaza si nu iti cumperi loc in rai in functie de banii donati, acolo nu exista titlu de proprietate.

  2. Daca auzisem ca managerul orimar este rasist,azi sunt convins ca asa este.El e ipotent mintal.A demolat din gresala alt bloc?Credeti asta?Eu nu cred ca e o greseala.Si nu stiu de ce se pune asa mare accent pe rromi de buna vreme in presa locala.Cit despre Floricel ,este un profitor.El se roaga sa avem dezastre naturalesau sa avem probleme ca el sa vina in ajutor sa atraga electorat.Dar sa nu uite ca Becali a construit un sat intreg pt sinistrati iar la alegeri a obtinut citeva voturi de la ei.Asa ca treaba cu porcul si cortul e un pai in fata p……i.Oricum bani cu care ajuta el nu sunt de la el ci de la ONG care la rindul lor aduna de la noi de la oameni simpli.Stati ca trebuie sa organizeze si Vladu si Barbu si Floricel excursii pe la Arsenie Boca,Sibiu Suceava ca sa atraga alegatori.Credeti ca platesc transportul?Nicidecum.Apeleaza cu tupeu la firmele de transport din oras si nu platesc nimic.Ba din mila ba din obligatii ba din santaj si gata transportul.Niste parveniti,lipsiti de bun simt niste INTERLOPI CU ADEVARAT

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.