Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu, Elsa Joantă, a comentat , în cadrul unei unei conferințe de presă modul în care a început campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

S-a discutat mult în ultima perioadă peste tot că ACL a afirmat că există riscul apariției turismului electoral, încurajat și de ordonanța care a modificat modul de desfășurare a alegerilor. În plus, doresc să fac și o precizare strictă vis – a- vis de o recentă declarație de presă făcută de premierul Victor Ponta. L-am auzit pe Victor Ponta spunând la televiziune că este salutar faptul că opoziția a lăsat-o mai moale cu ideea fraudării alegerilor și că este recunoscător pentru acest lucru! Îi răspund pe această cale candidatului Victor Ponta că de azi în mod logic nu mai este Premierul României, ci doar candidatul PSD la președinția țării. Nu este logic să fie și premier și candidat! Îl mai anunț că noi opoziția n-am abandonat niciodată idee că PSD încearcă să fraudeze alegerile. Ca atare am și luat toate măsurile contra pregătirii lor în vederea măsluirii alegerilor din noiembrie. La nivel municipal și județea, a declarat Elsa Joantă, am stabilit deja persoanele care ne vor reprezenta în secțiile de votare, pentru a le înainta birourilor electorale. Vom avea oameni pregătiți să supervizeze alegerile inclusiv o echipă de avocați gata să sesizeze urgent orice abateri la Biroul Electoral Județean sau la Poliție, atunci când vom constata că se încalcă regulile alegerilor. Am luat toate aceste măsuri, mai ales că nu ni se pare normal ca Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, să fie și coordonatorul activității electorale!”

Heliade CĂLIN

 

2 COMENTARII

  1. Problema liberalilor nu este Ponta ( și dl. Băsescu era în 2009 și candidat,și președinte în funcţie,participând la toate serbările,fiindcă un președinte are mai puțina treabă decât un premier),zic ,problema liberalilor sunt liberalii insiști.Dacă dl. Crin ar fi fost om cu scaun la cap si n-ar fi plecat urechea la fel şi fel de intriganți,ar fi ieșit președinte din primul tur.Dar se pare că nici el nu prea își dorea să fie președinte,fiind cunoscut ca un om cu o mare doză de comoditate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.