(Vasile MUSTĂȚEA – PNL- în conferință de presă)

Apariția noului PSD, sau cum se va numi partidul înființat de Mircea Geoană și Marian Vanghelie, mă bucură pentru că în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din 2016 el va scădea forța actualului PSD deoarece  electoratul său se va împărți în procente apropiate. În această situație va fi mult mai ușor pentru PNL să-și realizeze proiectele politice în 2016.

La Giurgiu, gruparea din PSD care vrea să-l impună pe Nicolae Florian candidat la PNL este naivă, mie teamă că dânsul va migra spre partidul lui Geoană. De fapt partidul lui Geoană și Vanghelie este al unei grupări de interese, și nu este un proiect politic. Pe cei din PSD Giurgiu îi deranjează Nicolae Barbu, așa cum îi deranjez și eu! … Preocuparea mea principală constă în respectarea legalității la Consiliul Județean, și pentru acest lucru le spun tuturor înscrieți-vă la licitații și câștigațile legal, fără presiuni politice! …

 Deocamdată nu am avut cu nimeni discuții față de viitoarea mea candidatură la președinția Consiliului Județean, dar eu vreau ca în 2016 să candidez în echipă cu Dumitru Beianu – dânsul pentru Primăria municipiului, dar pentru a se întâmpla acest lucru trebuie să vrea și el. Împreună cu cei din PDL Giurgiu vom stabili la momentul potrivit cine va candida la cele două funcții din partea PNL…. Dar, vedeți dumneavoastră se pare că pe mulți îi deranjează foarte mult corectitudinea din Consiliul Județean și din Primăria Giurgiu! Nu m-am certat niciodată cu primarul Nicolae Barbu, în afară de  disputele față de Master Planul județului pentru apă și canal. Cunosc bine Primăria municipiului de când am lucrat acolo. Are oameni profesioniști iar secretarul Petre Roșu este și un mare specialist. Și la Consiliul Județean sunt oameni profesioniști, iar meritul mare în promovarea proiectelor le aparține lor.

( a consemnat Heliade CĂLIN)

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Probabil că aceste declarații au fost făcute înainte ca dl.Mustățea să se retragă din funcția de președinte PNL pe judeţ.Se vede însă că nu prea are viziune politică din moment ce mizează pe un partid care nu există și care ar obține un mare scor electoral!Iar cuplul comico-fantezist Geoană -Vanghelie devine tot mai grețos,și cei care se înghesuie să -i invite la TV,când pe unul,când pe altul,înseamnă că au o mare plăcere să audă cuvinte de ocară la adresa premierului,chiar și de la cel care profera înjurătura cu „morții mă-tii la TV!Dar lor li s-a adăugat și giurgiuveanul Radu-Mamii-Radule,fost consilier al primului ministru,care-l însoțea în vizite la Giurgiu când se lansau nave la apă,iar acum face turul televiziunilor și-l bălăcărește ca la ușa cortului…,pardon,ca prin Valea lui Gheorghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.