Iată că în povestea lui Florin Stoian, ”Salam” – pe numele lui de scenă, care a recunoscut în faţa anchetatorilor, că din când în când consumă  cocaină, a apărut un personaj ce pare a fi de pe meleagurile oraşului nostru dacă e să luăm în serios porecla acestuia. După cum scriu colegii din presa centrală, aflat ”în biroul anchetatorilor, nemaiavând cale de întors, manelistul şi-ar fi asumat statutul de consumator şi ar fi recunoscut, cu nonşalanţă, că din când când mai trage pe nas câteva firicele din praful de cocaină cumpărat, în medie, cu 100 de euro/ gram: “Da, am mai tras cocaină pe nas! Cel mai rău a fost însă când mi-a murit soţia. Mă drogam la foc automat, nu scoteam capul din cazinouri şi tot ce câştigam din cântări se ducea astfel pe apa sâmbetei…” ar fi spus Salam. Surpriza noastră, a giurgiuvenilor,  vine însă atunci când Salam le  spune procurorilor şi cine îi furniza drogurile: nimeni altul decât un colaborator de-al său, care ieri s-a recomandat drept Dan – “Chitaristul de la Giurgiu”. După audiere, procurorii DIICOT l-au pus pe manelist sub acuzare pentru deţinere de stupefiante şi pentru consum propriu, ceea ce i-ar putea aduce o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare. La rândul său, Dealerul lui Salam, acest Dan – “Chitaristul de la Giurgiu”, a mai fost inculpat pentru trafic de droguri, însă pentru că la acel moment şi-a asumat faptele, a fost lăsat liber. Chiar dacă deocamdată Salam a scăpat de o eventuală reţinere sau arestare, faptul că a consumat droguri îl poate duce după gratii, Legea pedepsind deţinerea şi consumul de droguri de mare risc cu închisoare de 2 la 5 ani. Totuşi, pentru că şi-a recunoscut fapta, limitele de pedeapsă scad cu o treime  după cum a declarat avocata acestuia.

Legătura lui Salam cu oraşul Giurgiu mai poate fi făcută şi prin recitalurile susţinute de manelist la domiciliul interlopului Grecu Octavian, zis “Butoane”, ce i-au exasperat de fiecare dată pe vecinii ce locuiau în împrejurimii, expuşi zgomotului.

Cocaina era prizată de pe petalele trandafirilor, în timpul concertului

Detalii şocante au  ieşit la iveală  odată cu cazul manelistului Florin Salam, în legătură cu consumul de cocaină. Aşa cum scriu colegii noştri, din presa centrală  potrivit unor surse din lumea maneliştilor, solişti celebri din acest domeniu ar obişnui să consume praful alb chiar în timpul concertelor! Cum? Un om de încredere îi aduce consumatorului care prestează la microfon o floare, de regulă un trandafir, pe care, după ce acesta “îl adulmecă”, îl aruncă apoi extaziat, către mulţimea în delir.

Dependent de interlopi

Ghinioanele par a fi fost atrase de mai multă vreme de Florin Salam. Dacă vă aduceţi aminte atât  Ziarul Libertatea cât şi câteva televiziuni dezvăluiau, la începutul lunii august, scandalul în care când trei indivizi din clanul Vancică îl atacaseră pe cântăreţ şi îl bătuseră pe un instrumentist de-al acestuia.   Se pare că după  moartea soţiei sale Ştefania, la doar 27 de ani, artistul ar fi căzut în patima jocurilor de noroc şi a drogurilor, şi să facă datorii după datorii. Se pare că interlopii au speculat acest moment de slăbiciune al manelistului, transformându-l într-o vacă de muls. Potrivit unor apropiaţi de-ai manelistului, acesta era obligat să cânte pe bani mulţi la nunţi şi la petreceri, iar la plecare, grosul câştigului revenea aşa zişilor protectori ai săi, sub formă de taxe ori dobânzi pentru împrumuturi cu camătă, în timp ce  Salam rămânea doar cu bani de buzunar pe care, ca şi în cazul de faţă îl arunca pe droguri şi pe jocuri de noroc.

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. Ne-am saturat de analfabeti astia de manelisti cu aere de vedete Daca a incalcat legea sa stea la puscarie, ce ne baga pe gat povestea melodramatica cu odraslele lui, dar cand consuma droguri, juca jocuri de noroc, umbla cu minore, nu se mai gandea la minunati lui ingerasi. Mai scutiti-ne de toate gunoaiele astea

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.