646x404FOTO: Așa arăta Pomul de Crăciun al municipiului cu un an în urmă, înnobilat cu sfânta ninsoare…! 

Duminică 6 decembrie de la ora 17.00 în Parcul Mihai Viteazul pe o scenă special amenajată pentru desfășurarea spectacolelor ce vor fi organizate pe parcursul întregii luni cu prilejul Sfintelor Sărbători de Crăciun se va da startul oficial al acestor manifestări printr-un mini – concert susținut de către Orchestra de suflători ”VALAHIA”, a Centrului cultural local ”Ion Vinea”.

Cu acest prilej, ne-a declarat managerul instituției, prof. Virgil Pețanca , și totodată dirijorul Orchestrei de suflători ”Valahia”, giurgiuvenii vor putea asculta live un mini- concert de muzică de promenadă, concert care va cuprinde mai multe melodii specifice unor genuri muzicale consacrate: vals, polkă, marș, uvertură, muzică populară și ușoară etc. Concertul Orchestrei de suflători ”VALAHIA” va fi suplimentat cu evoluția frumoasele membre ale trupei noastre de majorete, fetele fiind costumate de data aceasta în tradiționalele costume de crăciunițe.

Profesorul Virgil Pețanca, ne-a mai precizat că în timpul spectacolului, în jurul orei 17.30 primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, va aprinde în mod oficial  luminițele din Bradul de Crăciun, amplasat în parcul Mihai Viteazul , moment care va coincide și cu aprinderea tuturor luminițelor care au fost montate pe străzile și clădirile din oraș. 

(Marian TARU)     

 

 

3 COMENTARII

  1. Cate beculete au pus in aceste zone,Doamna Ciobanu atatea voturi sa speram ca va lua si la alegerile din 2016 domn primar…O intrebare catre domn primar…Domnule N.B in zonele mentionate mai sus de doamna chiar nu exista copii sa se bucure si ei de venirea sarbatoriilor de iarna?Din cate citesc prin ziare vad ca va laudati cu adaposturi ptr caini(nu ca nu ar fi nevoie) dar mai prioritari sant copii…caini sa va voteze…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.