hoti-in-casaÎn dimineața zilei de 10 decembrie, ora 08.30, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Daia au fost sesizați  de un bărbat, din comuna Daia, sat Plopșoru, județul Giurgiu, cu privire la faptul că cineva a pătruns în curtea locuinței sale, de unde i-a furat   mai multe bunuri.

            Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că, în noaptea de 09/10 decembrie, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței lui P. P., de 74 ani, iar de pe doi brazi pe care proprietarul îl cumpărase pentru a-și împodobi casa de sărbători , hoțul  a furat  două instalații luminoase și 15 globuri . Dovada faptului căfăptașul era plin de frustrări și că nu prea avuses brazi de Crăciun când a fost  de-o șchioapă. 

            În urma verificărilor efectuate polițiștii  l-au identificat pe autor în persoana lui M. A. I. (inițialele numelui și prenumelui său trezesc și ele niște semne de nedumerire!), un tânăr de 21 ani, din aceeași localitate. Globurile și celelate lucruri furate au fost recuperate și predate  păgubitului, iar tânărului i-a fost întocmit un dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

(Jurnal)

.