1-baiat-de-9-ani-lovit-de-o-masina-cand-incerca-sa-se-strecoare-prin-trafic-cu-bicicletaLa data de 18 octombrie, ora 15.14, polițiștii Formațiuni Rutiere Mihăilești, au fost sesizați de Serviciul Ambulanță Teleorman, cu privire la un accident rutier intre doi… bicicliști! Evident că la început s-a crezut că este vorba despre vreo glumă însă ajunși la fața locului  polițiștii au constatat că informația era reală .

Ei au stabilit că B. M., un bărbat de 39 ani, din București, în timp se deplasa cu bicicleta pe Drumul Național 6, către Alexandria, la intrarea în Mihăilești a observat un autoturism care se deplasa din sens opus că a pătruns pe sensul său de mers, s-a speriat, a virat dreapta și a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de H. O., un tânăr de 29 ani, din București, care se deplasa regulamentar, în aceeași direcție. Din accident a rezultat rănirea ușoară a lui B. M., care a fost transportat la un spital din București.

Acesta  nu a putut fi testat cu aparatul etilo-test iar la H. O., a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Jurnal)