Conform unui comunicat remis la redacţie, autorităţile de frontieră din Bulgaria ne-au transmis  prin Centrul Comun de Contact Româno – Bulgar de la Giurgiu că, începând cu data de 07.02.2012, traficul autovehiculelor cu o masă mai mare de 10 tone, prin punctele de trecere a frontierei comune (Giurgiu –Ruse), este restricţionat  având în vedere condiţiile meteo nefavorabile existente şi pe teritoriul Bulgariei.

Ca urmare a acestui fapt, până la reluarea traficului, toate autocamioanele sunt dirijate în parcările adiacente Punctelor de Trecere a Frontierei subordonate Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi anume: P.T.F. Giurgiu (jud. Giurgiu); P.T.F. Calafat ( jud. Dolj); P.T.F. Bechet ( jud. Dolj); P.T.F. Zimnicea ( jud. Telorman); P.T.F. Turnu Măgurele  ( jud. Telorman).

Totodată, rămân în vigoare măsurile comunicate de către  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale privind restricţionarea traficului pentru toate categoriile de vehicule în P.T.F. Giurgiu şi P.T.F. Bechet, având în vedere condiţiile meteo nefavorabile.  Poliţiştii de frontieră, prin purtătorul său de cuvânt – Simion Mihaela (subinspector)-  ne-au mai precizat că vor asigura în permanenţă tot sprijinul lor participanţilor la trafic  şi împreună cu autorităţile competente vor acţiona în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă.

Redacţia Jurnal giurgiuvean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.