Începând cu data de joi , 30 octombrie, operatorul local de distribuire a agentului termic .Global Energy Production (GEPA), va începe să livreze căldură în apartamente, a anunțat primarul   municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, într-un dialog cu unul dintre jurnaliștii publicației noastre. Energia termică va acoperi în seara de joi zonele din centrul municipiului,   blocurile de pe șoseaua București, până dincolo de Paty Bar, pentru ca în zilele următoare distribuția ei să se extindă în blocurile din cartierul Tineretului și celelalte cartiere ale orașului. Primarul Nicolae Barbu mai spunea că acest lucru a fost impus de temperaturile scăzute înregistrate în ultimile zile , dar și de necesitatea asigurării căldurii în unitățilee școlare din municipiu unde elevii reclamau frigul din clasele de curs. (Marian TARU)

7 COMENTARII

  1. Da, minunat!!!!!!!! Numai cei din centru si de pe soseaua Bucuresti tremura in case de frig, ceilalti nu?!…Sa dea in tot orasul, ca daia platim cat nu face!!!!!

  2. VINE AGENTUL ELECTORAL LA D-VS. PENTRU ALEGERILE DE DUMINICA, D-LE PRIMAR PINA ACUM DE CE NU A-TI DAT CALDURA CETATENILOR ASA CUM ACUM VA LAUDATI, VA-TI FACUT PLINUL LASATI-NE CA NU AVETI NIMIC IN COMUN CU ACEST ORAS SI LUATIVA ZBORUL CA SI BERZELE CARE PLEACA ACOLO DE UNDE AU SOSIT. PA SI SA NU MAI AUZIM DE D-VS.

  3. Niste mincinosi pe soseaua Bucuresti nu au dat caldura, tremuram de frig in case, ne mint toti ca pe niste prosti. Presedintele de asociatie si-a insusit lectia minciunii si de trei zile ne promite ca problema se va rezolva. Un oras fara caldura, fara apa calda, fara locuri de munca, un permanent santier, fara piste de biciclete, fara locuri de distratie, fara cinematograf, fara Dumnezeu. Suntem condamnati ca ne-am nascut in mizeria asta de oras, cu niste gunoaie care nu sunt in stare de nimic doar de promisiuni.

  4. Nemernicii astia si-au batut joc de noi ne-au dat caldura in ziua alegerilor in jurul orelor 15 si in timpul noptii ne-au oprit-o. Niste javre ordinare care in afara de scuze nu sunt in stare sa gaseasca solutii. Ne platim caldura si murim de frig la noi in casa. Iesiti la vot sa schimbam mincinosii, prostii, conruptii. Care este diferenta intre perioada comunismului si democratia lui Barbu. Murim de frig in casele noastre, fara niciun fel de datorii la intretinere. Mincinosilor, sa va fie rusine.

  5. Se chinuie sa repare niste defectiunii, toata vara si toamna nu au avut timp, noi murim in case de frig iar ei ne ofera explicatii. Daca oamenii ar avea bani si-ar pune instalatii de gaz si sa vedem atunci ce ar face astia care isi bat joc de noi in frunte cu Barbu. Vrei respectul nostru, vrei sa te alegem, in timp ce murim de frig, in timp ce nu ne gasim locuri de munca, in timp ce voi la Giurgiu v-ati trada si pe mama voastra doar pentru majoritate in CL SAU CJ. Va bateti joc, va credeti de neinlocuit, mai vedem noi la alegeri domnule Barbu, poate scapam de dvs sas cum am scapat de de altii care si-au uitat scopul pentru care au fost votati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here